0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Лабараторна робота - Апаратна частина програмованих контролерів Schneider Twido. Мова релейно-контакторних схем (ID:268303)

Тип роботи: інше
Сторінок: 7
Рік виконання: 2018
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 1 ТЕМА: Апаратна частина програмованих контролерів Schneider Twido. Мова релейно-контакторних схем. Мета: ознайомитись з апаратною частиною та схемами підключення промисло-вих контролерів (ПЛК); вивчити базові елементи мови релейних діаграм та мо-ви списків інструкцій; ознайомитись з програмним пакетом для програмування та відлагодження промислових контролерів Twido Suite.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Оператор переводить систему в режим "Ввімкнено" короткочасним нати-сненням кнопки System_On. При цьому на вхід System_Off повинна бути пода-на через відповідний перемикач логічна одиниця. Переключення перемикача на вході System_Off в логічний нуль призводить до переведення системи в режим "Вимкнено". Знаходження системи в режимі "Ввімкнено" повинне сигналізува-тися за допомогою світлодіода (включається при подачі логічної одиниці на вихід HL_Sys_On). Якщо система ввімкнена, то оператор може дати команду на рух конвеє-рної стрічки вліво або вправо шляхом переключення перемикачів Jog_Left та Jog_Right відповідно. При цьому, в залежності від вказаного напрямку руху, контролер повинен подавати сигнали логічної одиниці на виходи Left або Right. Подача команди на рух одночасно в обидві сторони не дозволяється і повинна бути заблокована. Рух стрічки в будь якому з напрямків повинен су-проводжуватися відповідною сигналізацією, що забезпечується світлодіодами на виходах HL_Left та HL_Right. Код програми на мові Ladder Diagram (LD): ...