0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА РИБИ В УМОВАХ КОЛГОСПНОГО РИНКУ (ID:237626)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 66
Рік виконання: 2012
Вартість: 2500
Купити цю роботу
Зміст
ЗАВДАННЯ НА ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ …..3 РЕФЕРАТ …..5 1. ВСТУП .....7 2. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ ……………………………………………........9 2.1. Ветеринарно-санітарна експертиза при ехінококозі ….9 2.2. Ветеринарно-санітарна експертиза при фасціольозі .....15 2.3. Ветеринарно-санітарна експертиза при дикроцеліозі.………............ 21 2.4. Висновок з оглядулітератури……………………………………….. ..24 3. ВЛАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ…………………………………………….26 3.1. Матеріали і методи дослідження………………………………........26 3.2. Характеристика підприємства …31 3.3. Результати власних досліджень……………………………………..33 3.4. Обговорення власних досліджень …..39 3.5.Розрахунок економічної ефективності …. 42 4. ОХОРОНА ПРАЦІ…………………………………………………….44 5. ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА…………………………………...… 56 6. ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ…………….…...… 61 7. СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ………………………………………………. 63 8. ДОДАТКИ……………………………………………………………….. 66
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РЕФЕРАТ Дипломна робота має 68 сторінок друкованого тексту, а також 6 таблиць. Тема дипломної роботи: «Визначення якості та безпеки м'яса та субпродуктів від тварин, які потрапляють на колгоспний ринок міста Зіньків». Робота виконувалася на базі Державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи ринку м. Зіньків і Зіньківської районної державної лабораторії ветеринарної медицини, м. Зіньків Полтавської області. Основним об'єктом досліджень були проби м'яса та печінки свиней і великої рогатої худоби. Метою досліджень при виконанні даної роботи було: визначення якості та безпеки м'яса та субпродуктів, які надходили в Державну лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи ринку міста Зіньків, Полтавської області при подвірному забої тварин. В зв'язку з цим були поставлені наступні завдання: 1. Провести огляд туш сільськогосподарських тварин, які надходять у продаж на ринок м. Зіньків. 2. Провести лабораторні дослідження м'яса та субпродуктів на якість та безпечність. 3. Провести розрахунок економічного збитку від вибракування неякісних м'ясопродуктів. Були проаналізовані дані отримані в результаті дослідження, які свідчать що основною причиною вибракування в Державній лабораторії ветеринарно-' санітарної експертизи ринку м. Зіньків є інвазійні хвороби тварин. Адже з 3984 оглянутих туш свиней та великої рогатої худоби інвазійні захворювання реєструвалися у 79 випадках, що склало 2%, а неінфекційні у 17 тварин (0,04%). При проведенні органолептичної оцінки та хімічних досліджень м'яса тварин з високим та середнім ступенями ехінококозної, фасціольозної та дикроцеліозної інвазій з'ясувалося, що воно відповідає показникам сумнівної якості. За низького ступеня інвазії показники якості відповідали м'ясу здорових тварин. Після проведення бактеріологічного дослідження печінки ураженої ехінококовими міхурами і збудниками фасціольозу та дикроцеліозу з'ясувалося, що показники уражених органів навіть після зачистки перевищують санітарну норму в 35-45 разів. Дослідження м'яса хворих тварин на токсичність показало, що за низької інтенсивності інвазії м'ясо не токсичне. При середній та високій ступенях інвазії м'ясо є слабо токсичним та забруднене мікрофлорою, а отже є небезпечним харчовим продуктом.
Інші роботи з даної категорії: