0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація і методика аудиту розрахунків з оплати праці в СВК «Дружба» Саратського району, Одеської області (ID:182293)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Аудит
Сторінок: 61
Рік виконання: 2013
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
З М І С Т Вступ 1. Наукові основи організації і методики аудиту розрахунків з оплати праці…………………………………………………………………….. 2. Організаційно-економічна характеристики СВК «Дружба»……….. 3. Організація і методика аудиту розрахунків з оплати праці……….... 3.1. Мета, завдання, джерела інформації, нормативна база і послідовність аудиту праці та її оплати………………………. 3.2. Програма та процедури аудиту праці та її оплати…………… 3.3. Аудит визначення і використання фонду оплати праці……… 3.4. Методи та методика проведення аудиту праці та її оплати…. Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В С Т У П В рамках сучасної політики спрямованої на ефективність функціонування та розвиток суб’єктів господарювання, забезпечення формування відповідних індивідуальних і колективних стимулів, основною формою є оплата праці різних категорій персоналу. Заробітна плата є найважливішим засобом підвищення зацікавленості працюючих у результатах своєї праці, її продуктивності, збільшення обсягів виробленої продукції, поліпшення її якості та асортименту. Витрати на оплату праці є однією із складових вартості готової продукції. Заробітна плата, як головне джерело доходів населення, є визначальним фактором формування соціальної справедливості в суспільстві, платоспроможності, що у свою чергу, безпосередньо впливає на економічну активність у реальному секторі народногосподарського комплексу країни. ... В И С Н О В К И Заробітна плата має важливе значення для підприємства, працівника, податкової, фондів тощо. Кожна з цих сторін оцінює значення заробітної плати майже як найважливіше. У зв’язку з цим важко переоцінити значення роботи, пов’язаної з обліком витрат на оплату праці. Вона, як правило, найбільш складна та трудомістка. Помилка у нарахуванні заробітної плати автоматично призводить до цілої серії помилок і порушень, які є найважчими за своїми наслідками. Є тільки один спосіб уникнути таких помилок – абсолютно точно знати, як проводити будь-які розрахунки пов’язані з заробітною платою. Для того щоб покращити на підприємстві облік оплати праці керівництву слід краще організовувати контроль за якістю та кількістю затраченої праці, за використанням фонду заробітної плати та іншими грошовими коштами які виділяються для оплати праці працівників підприємства. Досліджуючи питання розрахунків з оплати праці, аудитору слід пам’ятати, що за бухгалтерськими даними криються різнобічні інтереси роботодавця, працівника і держави.
Інші роботи з даної категорії: