0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Державний фінансовий контроль (ID:28925)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Аудит
Сторінок: 41
Рік виконання: 2010
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
1. Аудит як основна форма незалежного недержавного контролю 2. Контроль і ревізія розрахунків з органами соціального страхування та пенсійним фондом 3. Контроль непродуктивних витрат і втрат на виробництві і підприємстві 4. Контроль операцій по ремонту основних засобів 5. Аналіз стану роботи по вдосконаленню методів і форм обліку на підприємстві ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ДО КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ При проведенні вибіркової інвентаризації на складі ТОВ «Родина» ревізором було виявлено наступне: Найменування товару Виробник Од.вим. Ціна, грн. Кількість По обліку Фактично Ковбаса «Сервелат» Білоцерківський м’ясокомбінат кг 43,00 25 30 Сир «Голландський» ТМ «Радомер» кг 32,00 12 10 Сир плавлений «Янтар» Молокозавод №1 шт. 4,5 61 64 Молоко пастеризоване ТМ «Сонечко» бут. 6,80 51 60 Паштет курячий Білоцерківський м’ясокомбінат кг 21,00 18 11 ПОРІВНЯЛЬНА ВІДОМІСТЬ № п/п Най мену вання ТМЦ Ціна Результати інвентаризації Пересортування Попередні результати (після пересортування) Лишки Нестачі лишків нестач Лишки Нестачі К-ть сума К-ть сума К-ть сума К-ть сума К-ть сума К-ть Сума 1 Ковбаса «Сервелат» 43,00 5 215 5 215 2 Сир «Голландський» 32,00 2 64 2 64 3 Сир плавлений «Янтар» 4,5 3 13,5 3 13,5 4 Молоко пастеризоване 6,80 9 61,2 9 61,2 5 Паштет курячий 21,00 7 147 7 147 разом 289,7 211 289,7 211 ТЕСТИ 1. Суб’єктами ДФК є: а) посадові і матеріально-відповідальні особи, що відповідають за ведення обліку, надходження, експлуатацію, витрату, використання об’єкта контролю; б) керівники підприємств, що уповноважені проводити господарський контроль; в) особи та органи, що мають повноваження на здійснення контролю за виробничою і фінансовою діяльністю підприємства. 2. Початковим етапом інвентаризації НМА є: а) Перегляду Актів вводу в експлуатацію НМА; б) Перегляду документів, що визначають право власності на НМА; в) Підрахунку носіїв, на яких міститься НМА (папір, диск, тощо); г) Перегляду Наказу про облікову. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову