0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

РОЗРАХУНОК РУХУ ПОГОЛІВ’Я ТА ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ СВИНЕЙ КОРМАМИ ЗА РІЗНОГО РЕЖИМУ І ТЕХНІЦІ ГОДІВЛІ (ID:1024304)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 43
Рік виконання: 2024
Вартість: 750
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 5 1.1 Фізіологічні особливості свиней та їх вплив на годівлю 5 1.2 Фактори, що впливають на продуктивні якості свиней 9 1.3 Режими годування свиней 12 1.4 Підготовка кормів до згодовування та техніка годівлі 16 1.5 Обладнання для годівлі і напування свиней 20 РОЗДІЛ 2 РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 25 2.1 Основні розрахунки 25 2.2 Визначення потреби в кормах на виробництво продукції 34 Висновоки 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 Додаток А 40
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Свині серед свійських тварин найбагатоплідніші. Свиноматка за один опорос в середньому народжує 10-14 поросят. Завдяки короткому періоду поросності 103-128 днів (в середньому 114 днів) і періоду лактації 3-4 тижні свиноматка може пороситися 2-3 рази на рік, тобто можна отримати 20-30 поросят. І при цьому від вирощених поросят за цей період приріст живої маси може дорівнювати 2-2,5т. [22] Будова травної системи свиней Травна система свиней складається з ряду органів, кожен з яких відповідає за певну функцію у процесі перетравлення та засвоєння поживних речовин. Основні складові травної системи включають: ротову порожнину, шлунок, кишечник, печінку і підшлункову залозу. Ротова порожнина відіграє важливу роль не тільки в споживанні корму, але і в початковому частковому зменшенні розміру частинок за допомогою подрібнення. Хоча зуби виконують головну роль подрібнення, щоб зменшити розмір їжі та збільшити поверхню, перша дія для початку хімічної реакції їжі відбувається, коли їжа змішується зі слиною. Існує три основних слинних залози, до яких належать привушні, нижньощелепні та під’язикові залози. Секреція слини - це рефлекторний акт, стимульований наявністю їжі в роті. Кількість слизу в слині регулюється сухістю або вологістю споживаної їжі. Тому на сухій годівлі виділяється більше слизу або слини, а на вологій годівлі виділяється лише та кількість, яка сприяє ковтанню [14]. Від наявності та характеру корму в ротовій порожнині свині залежить рівень секреції слини. Виділення слини з привушних залоз відбувається періодично під час прийому корму. За добу у свині виділяється в середньому близько 15-18 л слини [26].
Інші роботи з даної категорії: