0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація і планування виробництва продукції рослинництва (ID:1125672)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 34
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 3 1. Теоретичні аспекти організації і планування виробництва продукції рослинництва 5 2. Організаційно - економічна характеристика господарства 11 2.1. Юридичний статут підприємства та органи управління 11 2.2. Основні економічні показники діяльності підприємства 12 3. Оцінка організації і планування виробництва продукції рослинництва та заходи по їх покращенню на підприємстві 19 Висновки та пропозиції 31 Використані джерела інформації 33 Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП У сучасних умовах ефективна діяльність сільськогосподарських підприємств галузей агропромислового комплексу (АПК) вимагає належної організації та детального планування всіх витрат та доходів. Під організацією рослинницьких галузей на сільськогосподарських підприємствах розуміється впровадження системи заходів, спрямованих на виконання договірних зобов'язань з продажу продукції та створення необхідних фондів для внутрішньогосподарського використання (продаж працівникам підприємства, громадське харчування, фонди допомоги тощо). Основна увага приділяється організації ефективного використання земельних угідь за допомогою науково обґрунтованої системи землеробства. Ця система передбачає інтенсифікацію виробництва відповідно до грунтових і кліматичних умов підприємства, з метою отримання максимальної кількості високоякісної продукції при мінімальних сумарних витратах на її одиницю. Соціально-економічний розвиток кожного сільськогосподарського підприємства значною мірою залежить від обґрунтованості планування витрат і рентабельності виробництва, оскільки ці показники суттєво впливають на результати господарювання. Для ефективного планування роботи такого підприємства необхідно володіти знаннями про інтенсивні ресурсозберігаючі технології вирощування сільськогосподарських культур і методи раціонального використання виробничого потенціалу. На основі глибокого аналізу розвитку галузей підприємства необхідно постійно виявляти резерви для збільшення виробництва продукції, зниження витрат праці та коштів на її одиницю, підвищення рентабельності та збільшення прибутку на функціонуючий капітал. Метою даної курсової роботи є вивчення організації та планування виробництва рослинницької продукції на вивченому підприємстві. Для досягнення цієї мети були поставлені та вирішені такі завдання: 1. Дослідити теоретичні аспекти організації та планування виробництва рослинницької продукції. 2. Розглянути організаційно-економічну характеристику господарства. 3. Провести оцінку організації та планування виробництва рослинницької продукції та визначити заходи щодо їх подальшого вдосконалення на підприємстві. Предметом дослідження є організація та планування виробництва рослинницької продукції на конкретному підприємстві. Об'єктом дослідження є господарська діяльність Товариства з обмеженою відповідальністю "Дружба" в Вознесенському районі Миколаївської області. Для реалізації поставлених завдань використовувались такі методи: теоретичного узагальнення та порівняння, аналізу та синтезу, статистичні та економіко-математичні методи, а також комплексно-системний підхід. Структура курсової роботи включає вступ, три розділи, висновки, список використаних джерел та додатки. Обсяг роботи становить 34 сторінки друкованого тексту і включає 16 таблиць та додатки. У роботі використано 20 джерел.
Інші роботи з даної категорії: