0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Планування врожайності сільськогосподарських культур (ID:1125782)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 42
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПЛАНУВАННЯ ВРОЖАЙНОСТІ НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 5 1.1. Сутність та значення планування врожайності 5 1.2. Методи планування врожайності сільськогосподарських культур 9 1.3. Основні показники планування врожайності 14 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВРОЖАЙНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР НА СТОВ «ВІДРОДЖЕННЯ» 17 2.1. Характеристика стану СТОВ «Відродження» 17 2.2. Сучасний стан планування посівів сільськогосподарських культур на СТОВ « Відродження» 23 2.3. Аналіз і оцінка планування врожайності 27 РОЗДІЛ 3. ЗАХОДИ ПОКРАЩЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ВРОЖАЙНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР НА СТОВ «ВІДРОДЖЕННЯ» 29 3.1. Засоби удосконалення планування врожайності на сільськогосподарських підприємствах 29 3.2. Методи застосування та виконання планів сільськогосподарських культур 34 ВИСНОВКИ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 43
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність дослідження. У розвитку багатьох галузей економіки нашої держави, і насамперед сільського господарства, дуже важливу роль відіграє збільшення обсягів виробництва зерна. Це пояснюється винятковим значенням його та різнобічним використанням. Зерно та продукти його переробки є основою харчування людей, воно є незамінним кормом при виробництві продукції тваринництва, а також основною сировиною для переробної промисловості. Зерно є важливим експортним продуктом і має забезпечувати значні надходження валютних коштів державі. Адже в процесі зберігання зерно майже не втрачає своєї якості а, отже, придатне для створення державних резервів продуктів харчування та кормів. Обсяги виробленого зерна в країні визначають рівень розвитку сільськогосподарського господарства. Але у свою чергу на обсяги виробництва зерна впливають такі важливі фактори як розмір посівних площ, їх структура і урожайність. Однак, в останні роки спостерігається тенденція скорочення виробництва зерна. Особливостям планування виробництва на сільськогосподарських підприємствах присвячено багато праць, хочемо віділити таких як: Азізов С.П., Канівський П.К., Скупий В.М., Андрійчук В. Г., Аркуша О.С., Батіг А.І., Зінченко О.І., В.Н. Самійленко, М.А. Білоножка, Ковальчук М.І., Нелеп В.М., Семенюк Н.А., Петренко В.Г., Болюх М.А., Горбаток М.І., Бутинець Ф.Ф., Мних Є.В., Олійник О.В., Івахненко В.М., Примостка Л.О., Андрійчук В. Г., Зінченко О. І., В. Н. Самійленко, М. А. Білоножка. У загальному обсязі спаду валового збору зерна частка впливу зниження урожайності. В результаті значно погіршились властивості зерна. Незважаючи на велике значення вирощування озимої пшениці для економіки України, проблема ефективності вирощування у сучасній економічній літературі висвітлена недостатньо, є лише поодинокі праці, присвячені окремим її аспектам. Метою даної курсової роботи є планування виробництва, витрат на виробництво, кількості внесення добрив, собівартості та рентабельності озимої пшениці на підприємстві СТОВ «Відродження». Заходами, за допомогою яких вирішується дана проблема, є економічна оцінка організації виробничих чинників, визначення ефективності виробництва, збільшення кількості врожаю за допомогою впровадження нових сортів. Для досягнення цілі дослідження були поставлені та вирішені такі основні завдання: 1. вивчені теоретичні основи з теми дослідження; 2. проаналізовані природно-економічні умови господарства; 3. визначено місце планування в економіці господарства; 4. визначені основні напрямки підвищення ефективності процесу планування на СТОВ «Відродження». Обєкт дослідження виступає – СТОВ «Відродження». Предмет дослідження: процес планування врожайності на досліджуваному підприємстві. Для реалізації поставлених завдань використовувались методи: теоретичного узагальнення і порівняння; аналізу і синтезу; статистичні та економіко-математичні методи; комплексно-системний підхід. Базою курсового дослідження виступає сільськогосподарське підприємство СТОВ «Відродження». Структура дослідження. Курсова робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків.  
Інші роботи з даної категорії: