0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління підрозділом рослинництва в підприємстві (ID:1129590)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 55
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПІДРОЗДІЛАМИ РОСЛИННИЦТВА ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Значення, зміст і послідовність планування роботи підрозділів сільськогосподарських підприємств 5 1.2. Методики планування обсягів виробництва і використання продукції 10 РОЗДІЛ 2. СТАН І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПІДРОЗДІЛУ РОСЛИНИЦТВА В ДП «ДГ «ЗЕЛЕНІ КОШАРИ» ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ 16 2.1. Аналіз природних умов, розміру і спеціалізації ДП «ДГ «Зелені Кошари»« Первомайського району 16 2.2. Значення і роль галузі в економіці дослідного підприємства «Зелені Кошари» Первомайського району 20 2.3. Площі та структура земельних угідь в ДП «ДГ «Зелені Кошари» Первомайського району 22 2.4. Площі, природний і сортовий склад сільськогосподарських культур 26 2.5. Врожайність культур та валові збори продукції в ДП «ДГ «Зелені Кошари» Первомайського району 31 2.6. Використання продукції в ДП «ДГ «Зелені Кошари» Первомайського району 34 2.7. Матеріально технічна база рослинництва в ДП «ДГ «Зелені Кошари» Первомайського району 36 2.8. Економічна ефективність виробництва продукції в ДП «ДГ «Зелені Кошари» Первомайського району 37 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ ДП «ДГ «ЗЕЛЕНІ КОШАРИ» ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ 43 3.1. Планування використання земельних угідь і підвищення їх родючості 43 3.2. Обґрунтування асортименту та планової врожайності культур в ДП «ДГ «Зелені Кошари» Первомайського району 46 ВИСНОВКИ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 53
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність дослідження. Управління підрозділами підприємства здійснюється в контексті місії організації, і його фундаментальна задача полягає в тому, щоб забезпечити взаємозв’язок місії з основними цілями організації в умовах змінного економічного середовища. Рослинництво як галузь господарства характеризується низкою особливостей. Воно визначається, з одного боку, впливом природних факторів, з другого – соціальних, які необхідно враховувати при організації бухгалтерського обліку. Такою особливістю є те, що земля – один із основних засобів виробництва, тоді як у промисловості вона – лише територія, місце, на якому розташоване підприємство. На відміну від інших засобів, які у процесі виробництва поступово зношуються, внаслідок чого їх через певний проміжок часу необхідно замінювати новими, земля є незмінним засобом виробництва. При раціональному використанні вона не тільки не зношується, а навпаки – підвищує свою родючість. Стан виробництва характеризується ефективністю, ступенем використання досягнень науково-технічного прогресу, місцем і роллю робітника у виробничому процесі. В умовах обмеженості ресурсів і досягнення планової ефективності виникає потреба постійного порівняння понесених витрат і отриманих результатів. Ця проблема посилюється під впливом інфляції, коли дані про виробничі витрати необхідно повсякденно порівнювати з майбутніми витратами, що значною мірою залежить від впливу зовнішнього середовища. Можливість усунення або передбачення впливу багатьох негативних внутрішніх і зовнішніх факторів з'являється завдяки раціонально організованому обліку витрат на виробництво. Сільське господарство забезпечує населення продовольством, тому галузь рослинництва є важливою в народному господарстві. Для ефективного виконання роботи використаємо літературні джерела, які присвяченні питанням управління підпрозділами в аграрному виробництві: В.М.Нелепа, В.І.Дробота, А.І.Батіга, П.Я.Збірника, С.П.Азізова та ін. Також використаємо праці авторів, які пишуть про економіку сільськогосподарських підприємств та аналіз їх діяльності: В.Г.Андрійчука, В.І.Мацибори, С.І.Михайлова, Г.Г.Лещенка, М.І.Ковальчука, Н.А.Семенюка та ін. Метою даного курсового дослідження є оцінка існуючої системи стратегічного управління виробництвом продукції рослинництва в конкретному аграрному підприємстві та розробка заходів по її вдосконаленню. Завданнями дослідження являються: 1. теоретичний аналіз поставленої проблеми з розробкою методики дослідження; 2. оцінка умов діяльності аграрного підприємства; 3. аналіз рівня розвитку системи управління в галузі рослинництва в цілому, 4. розробка механізму оптимізації системи управління галуззю. Об'єктом дослідження даної курсової роботи є процес управління господарської діяльності сільськогосподарського підприємство ДГ «Зелені Кошари». Предметом дослідження є управління підрозділами рослинництва сільськогосподарського підприємство ДГ «Зелені Кошари». У процесі виконання курсової роботи використовують такі методи: узагальнення, порівняння, динаміки, аналізу, економіко-математичні методи та ін. Структура курсового дослідження: робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків.  
Інші роботи з даної категорії: