0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проектування технологічного процесу потоково – цехового виробництва молока і його економічна оцінка (ID:188761)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 37
Рік виконання: 2017
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
1. Вступ 2.1. Огляд літератури. 2.2. Завдання на проектування технологічного процесу. 2.3. Суттєвість проектованої потоково-цехової технології. 2.4. Розрахункова частина. 2.4.1. Розрахунок потреби у ремонтному молодняку; 2.4.2. Розрахунок середньорічного поголів’я і структури стада; 2.4.3. Розрахунок кількості технологічних груп і їх розмір; 2.4.4. Розрахунок ритму і такту роботи ферми (комплексу); 2.4.5. Побудова циклограми і розрахунок валового виробництва молока; 2.4.6. Розрахунок потреби у доїльних апаратах і операторах машинного доїння корів; 2.4.7. Розрахунок потреби у кормах; 2.4.8. Розрахунок потреби у воді; 2.4.9. Розрахунок побічної продукції (гною). 2.5. Економічне обґрунтування технологічного процесу виробництва молока. Висновки і пропозиції. Список літератури.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Промислова технологія виробництва молока – це виробничий процес переробки корму в молоко в умовах великих механізованих ферм і комплексів. Цей процес вимагає організації повноцінної годівлі за деталізованими нормами раціонам, збалансованими за 20-30 елементами живлення, з додаванням комбікормів і преміксів за новою рецептурою. У молочному скотарстві прогресивною технологією є потоково-цехова з доїнням у приміщеннях, що оснащені високопродуктивними автоматизованими доїльними установками. Потоково-цехова система виробництва молока грунтується на цеховій організації виробництва і внутрішньофермерській спеціалізації. Залежно від фізіологічного стану молочне стадо розподіляють на чотири технологічні групи, які розміщують у цехах: сухостійних корів, отелення, роздоювання й осіменіння та виробництва молока. У кожному цеху тварини знаходяться певний період, після чого їх переводять у наступний по замкненому колу. Основне призначення цеху сухостійних корів – підготовка корів до отелення й наступної лактації. Тварини в цех надходять за 60 днів до отелення, а нетелі – на шостому - сьомому місяці тільності. Приміщення для утримання тільних корів розділяють на 3 - 4 секції, а тварин ділять на групи залежно від періоду тільності 60, 45, 30, 15 днів. Групи формують один раз через кожні 10 -15 днів, кількістю не більше 50 голів. Тваринам у цеху сухостійних корів виділяють 13 % головомісць від загальної кількості корів на фермі, згідно відомчих норм технологічного проектування.