0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проектування підприємств із виробництва і переробки баранини та продуктовий розрахунок цеху обробки субпродуктів (ID:202490)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 42
Рік виконання: 2017
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП Розділ 1. ЗАКОНОДАВЧА БАЗА ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ БАРАНИНИ 1.1. Нормативи та їх значення при проектуванні 1.2. Загальні положення із Відомчих норм технологічного проектування 1.3. Фактори, які впливають на життєдіяльність тварин (будівля, технологія, годівля, гігієна, механізація трудомістких процесів) Розділ 2. МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ 2.1. Вихідні дані на курсовий проект 2.2. Формули та методика розрахунків Розділ 3. ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН ПІДПРИЄМСТВА Розділ 4. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКТІВ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА 4.1. Циклічність технологічних процесів за умов виробництва продуктів і продукції тваринництва 4.2. Утримання та обґрунтування розміщення тварин у проектній будівлі Розділ 5. ОТРИМАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ Розділ 6. ТЕХНОЛОГІЯ ОБРОБКИ ТВАРИННИЦЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ 6.1. Підготовка сировини до реалізації та транспортування 6.2. Вимоги до проектно-технологічних рішень та технологічні схеми переробки 6.3. Продуктовий розрахунок 6.4. Техніко-економічний ефект виробництва готового продукту Розділ 7. ОХОРОНА ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Техніко-економічний розрахунок генерального плану почнемо з розрахунку площі ділянки (Пд) (площа території підприємства в межах огорожі), кв.м. або га; Для даного розрахунку використовуємо дані потужності підприємства та норми площі території ферми на 1 голову. Отримуємо: 1100*15=16500 м. Площу забудови розрахунковим методом встановлюємо за пропорцією – площа ділянки становить 100%, площа забудови – відсоток щільності забудови. Отже, 16500*50/100=8250 кв.м. Площа озеленення (Поз) (площа під деревами, кущами, клумбами, газонами тощо), кв.м. має становити (16500-8250)*40/100= 3300 кв.м. Площа ділянок з твердим покриттям відповідно (16500-8250)*60/100= 4950 кв.м. Щільність забудови (Щз) (відношення площі забудови до загальної площі ділянки підприємства становить 4950/8250*100=60% величина нормована і має відповідати показникам. Коефіцієнт озеленення дорівнює 3300/16500*100=20% Коефіцієнт використання території (Квт) становить: 8250+4950/16500=0,8 Звертайтесь. ел.пошта irenka@i.ua Fb https://www.facebook.com/profile.php?id=100017248744751