Зміст
ВСТУП
РОЗДІЛ 1.ХАРАКТЕРИСТИКА ОБРАНОЇ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
1.1. Короткий огляд м’ясопереробної промисловості України
1.2. Система управління безпечністю як гарант виробництва конкурентноспроможної сировини
РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА
2.1 Характеристика та режими роботи цеху (відділення, дільниці) підприємства
2.2 Вибір та опис технологічних схем
2.2.1 Принципові технологічні схеми, вибір та технолого-економічне обґрунтуванням способів та режимів виробництва
2.2.2. Опис апаратурно-технологічної схеми
2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів, готової продукції 26
3.ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ
3.1 Вихідні дані до технологічних розрахунків
3.2 Продуктові розрахунки
3.3 Розрахунки витрат основних і допоміжних матеріалів
РОЗДІЛ 4. ЕНЕРГЕТИЧНІ РОЗРАХУНКИ
4.1. Теплопостачання заводу
4.2. Холодильно-компресорне господарство
4.3. Водопостачання та каналізація
4.4. Електропостачання заводу
РОЗДІЛ 5. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ТА ДОПОМІЖНОГО ОБЛАДНАННЯ
РОЗДІЛ 6. РОЗРАХУНКИ ПЛОЩ ВИРОБНИЧИХ І СКЛАДСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ ТА КОМПОНУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ
РОЗДІЛ 7. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ НАГЕТСІВ ГОТОВИХ ЗАМОРОЖЕНИХ З СИРОМ НА МИРОНІВСЬКОМУ МПЗ «ЛЕГКО»
7.1 Організація технохімічного та мікробіологічного контролю при виробництві нагетсів готових заморожених з сиром
7.2.Опис програм-передумов на Миронівському МПЗ «Легко»
7.3. Удосконалення плану НАССР на виготовлення нагетсів готових заморожених з сиром на Миронівському МПЗ «Легко»
7.3.1 Аналіз існуючих заходів щодо підготовки до розроблення плану НАССР
7.3.2 Розроблення документації системи управління безпекою нагетсів готових заморожених з сиром
7.3.2.1. Опис продукції та визначення її використання за призначенням
7.3.2.2. Визначення та аналіз потенційно небезпечних чинників при
виробництві нагетсів готових заморожених з сиром
7.3.2.3. Визначення критичних точок контролю
7.3.2.4. Складання плану НАССР для нагетсів готових заморожених з сиром
РОЗДІЛ 8. ОХОРОНА ДОВКІЛЛЯ
8.1 Характеристика відходів, стічних вод і викидів
8.2 Заходи щодо охорони довкілля
РОЗДІЛ 9. ОХОРОНА ПРАЦІ
РОЗДІЛ 10. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ НАГЕТСІВ ГОТОВИХ ЗАМОРОЖЕНИХ З СИРОМ ТМ «ЛЕГКО»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Додаток 1. Схема хіміко-технологічного контролю виробництва нагетсів готових заморожених з сиром
Додаток 2. Схема мікробіологічного контролю виробництва нагетсів готових заморожених з сиром
Додаток 3. Лист-зобов'язання вищого керівництва керівництву нижчого рівня
Додаток 4. Наказ по підприємству ММПЗ «Легко» «Про створення групи для розроблення та впровадження системи НАССР»
Додаток 5. Мета та сфера застосування системи НАССР на ММПЗ «Легко»
Додаток 6. Політика ММПЗ «Легко» щодо безпечності виробництва нагетсів готових заморожених з сиром
Додаток 7. Склад спеціалістів робочої групи НАССР та визначення їх компетентності
Додаток 8. Аналіз ідентифікованих небезпечних чинників
Додаток 9. Визначення критичних точок контролю
Додаток 10.Операційні програми-передумови під час виробництва нагетсів готових заморожених з сиром
Додаток 11. План НАССР для нагетсів готових заморожених з сиром
Графічна частина:
1. Принципова блок-схема виробництва нагетсів з сиром
2. Апаратурно-технологічна схема виробництва нагетсів з сиром
3. План виробництва нагетсів з сиром
4. План виробництва нагетсів з сиром з нанесенням потоків руху
5. Специфікація до апаратурно-технологічної схеми
6. Специфікація до плану виробництва нагетсів готових заморожених з сиром