0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Питання з Ягідництва (ID:531437)

Тип роботи: інше
Сторінок: 105
Рік виконання: 2021
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
План 1. Значення ягідництва 2. Види ягідних культур 3. Перспективи ягідництва в Україні 4. Особливості росту і розвитку ягідних культур 5. Вимоги ягідних культур до температури ґрунту і повітря 6. Вимоги ягідних культур до вологості ґрунту і повітря 7. Вимоги ягідних культур до світла 8. Вимоги ягідних культур до ґрунтів 9. Онтогенез. Великий і малий цикли розвитку 10. Основні способи удобрення ягідних культур 11. Основні способи зрошення ягідних культур 12. Біологічні і морфологічні особливості суниці садової 13. Вирощування садивного матеріалу суниці 14. Технологія вирощування ягід суниці 15. Утримання ґрунту в насадженні суниці 16. Особливості збирання врожаю ягід суниці 17. Біологічні і морфологічні особливості малини 18. Вирощування садивного матеріалу малини 19. Технологія вирощування ягід малини 20. Формування і обрізування малини 21. Утримання ґрунту в насадженні малини 22. Особливості збирання врожаю ягід малини 23. Біологічні і морфологічні особливості смородини 24. Вирощування садивного матеріалу смородини 25. Технологія вирощування ягід смородини 26. Формування і обрізування смородини 27. Утримання ґрунту в насадженні смородини 28. Особливості збирання врожаю ягід смородини 29. Біологічні і морфологічні особливості порічки 30. Вирощування садивного матеріалу порічки 31. Технологія вирощування ягід порічки 32. Формування і обрізування порічки 33. Біологічні і морфологічні особливості йошти 34. Вирощування садивного матеріалу йошти 35. Технологія вирощування ягід йошти 36. Формування і обрізування йошти 37. Біологічні і морфологічні особливості аґрусу 38. Вирощування садивного матеріалу аґрусу 39. Технологія вирощування ягід аґрусу 40. Формування і обрізування аґрусу 41. Біологічні і морфологічні особливості ожини 42. Вирощування садивного матеріалу ожини 43. Технологія вирощування ягід ожини 44. Формування і обрізування ожини 45. Біологічні і морфологічні особливості лохини 46. Вирощування садивного матеріалу лохини 47. Технологія вирощування ягід лохини 48. Формування і обрізування лохини 49. Утримання ґрунту в насадженні лохини 50. Біологічні і морфологічні особливості жимолості 51. Вирощування садивного матеріалу жимолості 52. Технологія вирощування ягід жимолості 53. Формування і обрізування жимолості 54. Біологічні і морфологічні особливості актинідії 55. Вирощування садивного матеріалу актинідії 56. Технологія вирощування ягід актинідії 57. Формування і обрізування актинідії 58. Біологічні і морфологічні особливості журавлини 59. Технологія вирощування ягід журавлини 60. Технологія вирощування ягід брусниці звичайної
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
5. Вимоги ягідних культур до температури ґрунту і повітря Температура. Теплолюбність ягідних культур і їх сортів ви значається двома факторами: тривалістю вегетаційного періоду і режимом температури. Теплолюбні породи і іх сорти продуктив ніші за тривалого вегетаційного періоду. Температурні умови вегетації найважливіший фактор життя тя рослин. У межах від 0 до 35 С вплив температури на рослину в цілому підпорядкований правилу: за підвищення температури на 10C швидкість росту рослин подвоюється, а після 35-40 С - знижується до нуля. Температурні умови вегетації визначають районування, гори зонтальну і вертикальну зональність поширення ягідних куль тур. Для завершення повного циклу розвитку кожна культура впродовж вегетаційного періоду має отримати певну суму фізіоло гічно активних температур, за яких активно відбуваються процес си життєдіяльності в рослині. Мінімальними фізіологічно активними температурами (фізіо логічний мінімум) для холодостійких культур є температура по над 5C, для теплолюбних понад 10с. За нестачі фізіологічно го мінімуму температур рослини не достигають. Перехід середньодобової температури повітря через ОС вважа ють початком весни, а через 5C - початком вегетаційного перрі оду навесні і закінченням його восени. Тривалість періоду з тем тературою понад 5C перевищує 200 днів. Перехід середньодобової температури через 10 С навесні е по чатком активного росту і розвитку рослин, а восени, навпаки. вповільнює вегетацію. Навесні повітря нагрівається вище 10'С в останню декаду квітня, а восени охолоджується на початку жов тня. Тривалість цього періоду становить понад 150 днів. Темпера тура, вища за 10 С, має назву активної, зниження температури грунту нижче 10 С активно впливає на надходження мінеральних елементів, особливо азоту, у корені. Перехід середньодобової температури через 15C відбувається наприкінці травня і означає початок літа. В цей час усі культури активно ростуть і розвиваються. Тепловий режим можна регулювати різними заходами - сні. гозатриманням, полезахисними лісонасадженнями, мульчування Ням грунту, димовими хмарами, створенням туману, способами 1 строками садіння, внесенням добрив тощо .6. Вимоги ягідних культур до вологості ґрунту і повітря Волога, Вода е основною складовою органів рослин. Особливо багато в молодих органах, що ростуть. Значення води визначає ється тим, що хімічні і біохімічні процеси в клітині можуть відбу ватися лише у рідкому середовищі. Водний обмін в рослині вклю є чотири основних процеси: поглинання води, ї рух, виділення