0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія вирощування цикорію в умовах Лісостепу (ID:531467)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 36
Рік виконання: 2021
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ. РОЗДІЛ .1. Грунтово-кліматичні умови зони вирощування овочевої культури. РОЗДІЛ.2. Морфологічні ознаки та біологічні особливості рослин. РОЗДІЛ.3. Харчова цінність продуктового органу та лікувальні властивості рослин. РОЗДІЛ.4. Сортимент овочевої культури та його характеристика. POЗДIЛ.5. Особливості технології вирощування овочевої культури у відкритому грунті. РОЗДІЛ.6. Особливості технології вирощування овочевої культури у закритому грунті. РОЗДІЛ.7. Технологічна схема вирощування овочевої культури. Висновки Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Цикорій салатний або ендивій Харчова цінність і калорійність.Сирі листя відносяться до числа низькокалорійних продуктів - в 100-грамової порції лише 17 ккал. Це всього 1, 19% від добової норми. На ту ж кількість припадає: • 3, 4 г жирів; • 3, 1 г дієтичних волокон (переважно клітковини); • 1, 3 г білка; • всього 0, 2 г жирів; • 93, 79 г води. Не дивно, що салатний цикорій намагаються включити в дієтичне меню. Він дає максимум користі при мінімальному навантаженні на шлунково-кишкового тракту, до того ж нешкідливий для судинних шляхів. У число найбільш низькокалорійних продуктів входять: морква, патисон, селера, помідор, перець чилі, артишок, брокколі, брюссельська капуста. Хімічний склад. Ці листочки вигідно відрізняються від іншої зелені високим вмістом вітаміну А. Крім того, вони насичені: • вітамінами групи В; серед них відзначимо В1 (тіамін), пантотенову кислоту (В5) і піридоксин (В6); • вітаміном С; • основними мінералами (залізо, калій, мідь, марганець); • кальцієм • каротином; • фосфором; • сірої і хлором, які присутні як мікроелементи.  Культурна вирощування ендівія в промислових масштабах почалося в XVIII столітті. Основним «фермерським» ареалом є п
Інші роботи з даної категорії: