Зміст
1.Температура повітря у кімнаті для зберігання готового зернового міцелію становить:
2.Одним із способів отримання маточної культури (міцелій) є :
3.Для приготування зернового міцелію зерно
4.Поява на міцелії темних плям свідчить про
5.Термін зберігання зернового міцелію за температури 6-8 ºС становить
6.Ознакою старіння міцелію є
7.Зерновий міцелій готовий до подальшого використання через
8.У приміщенні, де проходить інкубація міцелію на зерно НЕ обовязковим є
9.Обростання зерна міцелієм відбувається за умов
10.У зерно для приготування зернового міцелію з метою покращення його структури додають
11.Вкажіть латинську назву плевроту звичайного
12.Назвіть причину проведення «холодового» шоку при культивуванні «зимових» штамів гриба
13.Вкажіть періодичність хвиль плодоношення плеврота звичайного
14.Вкажіть основні компоненти субстрату при інтенсивному вирощуванні гриба
15.Назвіть оптимальну температуру зберігання продукції (без заморожування)
16.Назвіть тривалість зберігання продукції в оптимальних умовах (без заморожування)
17.Вкажіть мінімальний діаметр шапки гриба згідно стандарту
18.Вкажіть оптимальну щільність солом’яного субстрату
19.По закінченні ферментації субстрат охолоджують до температури
20.Відпрацьований субстрат
21.Норма висіву міцелію від маси субстрату становить
22.Назвіть оптимальну температуру для обростання міцелієм субстрату
23.Вкажіть тривалість технологічного циклу вирощування гливи при інтенсивному способі
24.Інкубація міцелію при оптимальній температурі триває
25.Подовжена ніжка і маленька шапка є ознакою
26.Вкажіть максимальний діаметр шапки плодового тіла гливи згідно стандарту
27.Що таке інкубація міцелію ?
28.Що таке інокуляція міцелію ?
29.Вкажіть оптимальну освітленість гриба в період плодоношення
30.Назвіть гібриди (штами) гриба, придатні для культивування в штучних умовах
31.Спосіб вирощування гриба в спеціальних приміщеннях з регулюючим мікрокліматом називається
32.Вкажіть оптимальну вологість готового субстрату для культивування гриба
33.Вкажіть оптимальну кислотність готового субстрату для культивування гриба
34.Вкажіть норму внесення міцелію гриба на 1 кг сухого субстрату
35.Вкажіть способи внесення міцелію гриба при інтенсивному вирощуванні