0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Грибівництво Тести (ID:531510)

Тип роботи: інше
Сторінок: 8
Рік виконання: 2021
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
1.Температура повітря у кімнаті для зберігання готового зернового міцелію становить: 2.Одним із способів отримання маточної культури (міцелій) є : 3.Для приготування зернового міцелію зерно 4.Поява на міцелії темних плям свідчить про 5.Термін зберігання зернового міцелію за температури 6-8 ºС становить 6.Ознакою старіння міцелію є 7.Зерновий міцелій готовий до подальшого використання через 8.У приміщенні, де проходить інкубація міцелію на зерно НЕ обовязковим є 9.Обростання зерна міцелієм відбувається за умов 10.У зерно для приготування зернового міцелію з метою покращення його структури додають 11.Вкажіть латинську назву плевроту звичайного 12.Назвіть причину проведення «холодового» шоку при культивуванні «зимових» штамів гриба 13.Вкажіть періодичність хвиль плодоношення плеврота звичайного 14.Вкажіть основні компоненти субстрату при інтенсивному вирощуванні гриба 15.Назвіть оптимальну температуру зберігання продукції (без заморожування) 16.Назвіть тривалість зберігання продукції в оптимальних умовах (без заморожування) 17.Вкажіть мінімальний діаметр шапки гриба згідно стандарту 18.Вкажіть оптимальну щільність солом’яного субстрату 19.По закінченні ферментації субстрат охолоджують до температури  20.Відпрацьований субстрат 21.Норма висіву міцелію від маси субстрату становить 22.Назвіть оптимальну температуру для обростання міцелієм субстрату 23.Вкажіть тривалість технологічного циклу вирощування гливи при інтенсивному способі  24.Інкубація міцелію при оптимальній температурі триває 25.Подовжена ніжка і маленька шапка є ознакою 26.Вкажіть максимальний діаметр шапки плодового тіла гливи згідно стандарту 27.Що таке інкубація міцелію ? 28.Що таке інокуляція міцелію ? 29.Вкажіть оптимальну освітленість гриба в період плодоношення 30.Назвіть гібриди (штами) гриба, придатні для культивування в штучних умовах 31.Спосіб вирощування гриба в спеціальних приміщеннях з регулюючим мікрокліматом називається 32.Вкажіть оптимальну вологість готового субстрату для культивування гриба 33.Вкажіть оптимальну кислотність готового субстрату для культивування гриба 34.Вкажіть норму внесення міцелію гриба на 1 кг сухого субстрату 35.Вкажіть способи внесення міцелію гриба при інтенсивному вирощуванні
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тести Грибівництво 1.Температура повітря у кімнаті для зберігання готового зернового міцелію становить: a.0…-2 ºС b.+4…6 ºС c.-2…-4 ºС d.+2…4 ºС 2.Одним із способів отримання маточної культури (міцелій) є : a.Відділенням кусочків тканини від плодового тіла b.Забір міцелію із використаного субстрату c.Розмноженням субстрату, інокульованого міцелієм Правильна відповідь : Відділенням кусочків тканини від плодового тіла 3.Для приготування зернового міцелію зерно a.Заморожують  b.Проварюють c.Ущільнюють d.Намочують у холодній воді  4.Поява на міцелії темних плям свідчить про a.Надмірну вологість b.Старіння міцелію c.Порушення температурного режиму при зберіганні d.Недотримання стерильних умов 5.Термін зберігання зернового міцелію за температури 6-8 ºС становить a.до 2 місяців b.до 3 місяців