0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості біології, агротехніки та дослідної роботи озимого жита (ID:614297)

Тип роботи: інше
Сторінок: 8
Рік виконання: 2018
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
План 1. Біологічні особливості озимого жита. 2. Агротехніка озимого жита. 3. Тематика дослідної роботи. 4. Методика проведення досліду.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Біологічні особливості озимого жита На товарні цілі жито вирощується в основному в Поліссі і північному Лісостепу. До умов вирощування жито менш вимогливе, ніж пшениця. Зерно жита здатне проростати при температурі ґрунту 1-2°С, а дружні сходи з'являються при температурі 6-12°С. У період вегетації сприятливою для жита є температура 18-20°С Навесні жито раніше відростає, ніж пшениця, і приблизно на 7-10 днів швидше достигає. Серед озимих культур озиме жито характеризується найвищою морозостійкістю. У безсніжні зими воно легко витримує морози до мінус 25°С, а при доброму загартуванні йому не шкодить зниження температури повітря до мінус 35°С [1,3].