0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВПЛИВ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ НА ЛЕЖКІСТЬ І ЯКІСТЬ ПІЗНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ КАПУСТИ (ID:86594)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 61
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ І Аналітичний огляд літератури за темою дипломної роботи Розділ ІІ Особливості енергоресурсозберігаючої технології вирощування капусти 2.1. Народногосподарське значення 2.2. Біологічні особливості ……………… 2.3. Технологія вирощування ……… Розділ ІІІ Експериментальна частина… 3.1.Місце, умови, програма та методика проведення досліджень 3.2 Результати досліджень 3.2.1. Технологічна ефективність способів зберігання 3.2.2. Енергетична ефективність досліджень 3.2.3. Економічна ефективність досліджень Розділ ІV Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 4.1. Нормативне забезпечення охорони праці та у сфері цивільного захисту 4.2. Вимоги безпеки праці при вирощування рослинницької продукції 4.3. Безпека в надзвичайних ситуаціях Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: