0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Підвищення конкурентоспроможності галузі рослинництва (ID:88200)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 123
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ 1.1. Сутність «конкуренції» та «конкурентоспроможності» 1.2. Фактори впливу на конкурентоспроможність продукції 1.3. Система показників та методи оцінки рівня конкурентоспромож-ності продукції 1.4. Проблемні аспекти конкурентоспроможності продукції галузі рослинництва РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ РОСЛИННИЦТВА 2.1. Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства 2.2. Виробництво продукції галузі рослинництва в С(Ф)Г «Шторм» 2.3. Оцінка конкурентоспроможності виробництва продукції РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3.1. Бізнес-план економічної ефективності виробництва зерна в аграрному підприємстві 3.2. Результати впровадження інвестиційного проекту в господарстві РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ 4.1. Аналіз стану охорони праці в господарстві 4.2. Вимоги безпеки під час роботи на зернозбиральних комбайнах 4.3. Рекомендації по поліпшенню умов праці ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову