0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КУРСОВИЙ ПРОЄКТ на тему: «Приміщення для утримання 100 голів свиноматок холостих» (ID:929595)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2023
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 2 1.1. Огляд літератури 4 1.2. Характеристика кліматичних умов господарства та галузі тваринництва ФГ «Друца А.М.» 11 1.3.Санітарно-гігієнічна оцінка технології годівлі, напування та догляду за тваринами 13 1.4. Зоогігієнічне обґрунтування схеми генерального плану тваринницького підприємства ФГ «Друца А.М.» 15 1.5.Оформлення технологічного розрізу тваринницького приміщення ФГ «Друца А.М.» 18 1.6. Конструктивне рішення тваринницького приміщення ФГ «Друца А.М.» 20 1.7.Нормативні параметри мікроклімату у тваринницькому приміщенні ФГ «Друца А.М.» 23 1.8.Санітарно-гігієнічна оцінка природної та штучної освітленості у тваринницькому приміщення ФГ «Друца А.М.» 24 1.9.Характеристика системи вентиляції у тваринницькому приміщенні ФГ «Друца А.М.» 26 1.10.Визначення теплового балансу у тваринницькому приміщенні ФГ «Друца А.М.» 26 1.11.Характеристика системи каналізації у тваринницькому приміщенні ФГ «Друца А.М.» 28 1.12.Механізація виробничих процесів у тваринницькій будівлі ФГ «Друца А.М.» 29 1.13. Оформлення графічної частини курсового проекту ФГ «Друца А.М.» 30 Висновки 33 Список використаної літератури 34
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Тваринництво – це галузь сільського господарства, що займається розведенням і використанням сільськогосподарських тварин. Воно забезпечує людей харчовими продуктами, дає сировину для промисловості (харчової, текстильної, фармацевтичної), а також органічне добриво – гній. [1] Залежно від виду тварин, тваринництво як галузь сільського господарства об’єднує: скотарство, свинарство, вівчарство, птахівництво, конярство, хутрове звірівництво, бджільництво й ставкове рибництво. Скотарство займається розведенням великої рогатої худоби, від якої одержують молоко, м’ясо (яловичину) і шкіри. Свинарство займається розведенням свиней, від яких одержують м’ясо і сало (свинину), щетину і шкіру. Вівчарство займається розведенням овець, від яких одержують м’ясо (баранину) і вовну та молоко від молочних порід. Птахівництво займається розведенням птиці від якої одержують яйця, м’ясо, пір’я, пух. Бджільництво дає мед, віск та інші додаткові продукти (пилок, пергу, прополіс, бджолине маточне молочко, бджолину отруту). М’ясо, молоко, сало, яйця мед мають харчову цінність і використовуються в харчовій промисловості для одержання ковбасних виробів, масла, сиру, сметани, кефіру, йогуртів, тортів, морозива. Вовна, шкіра, смушки, хутро щетина, пух, пір’я є сировиною для легкої промисловості. Сировину використовують для забезпечення потреб людини одягом, взуттям та іншими товарами. Від тварин одержують цінне органічне добриво. Тваринництво дає змогу найбільш ефективно використовувати відходи рослинництва і харчової промисловості. Проте рівень і ефективність виробництва продукції тваринництва знаходяться у прямій залежності від розвитку кормовиробництва, зокрема, кількості і якості вироблених ним кормів. Це стосується, передусім, створення умов для раціонального використання земельних ресурсів у польовому кормовиробництві, застосування ефективних технологій заготівлі та зберігання кормів, їх раціонального витрачання у процесі годівлі тварин. Поряд з цим питання організації кормової бази потребує об’єктивної оцінки кормів за поживністю, хімічним складом і придатністю до згодовування. Також треба брати до уваги їх вплив на організм в залежності від біологічних особливостей та умов утримання тварин. Тому фахівцям необхідно орієнтуватися не тільки у питаннях організації кормової бази, а й мати уяву про основи анатомії і фізіології, розведення і відтворення, нормованої годівлі сільськогосподарських тварин.[2]