0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Банківське кредитування малого та середнього бізнесу і шляхи його удосконалення (на матеріалах акціонерне товариство комерційний банк „ПриватБанк ”) (ID:975765)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 26
Рік виконання: 2022
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ_______________________________________________________3 Розділ 1. Теоретичні основи організації мікрокредитування в Україні_5 Розділ 2. Оцінка стану банківського кредитування малого та середнього бізнесу та шляхи його розвитку _____________________________________10 2.1. Фінансово-економічна характеристика банківської установи____10 2.2. Оцінка стану кредитоспроможності позичальника_____________14 2.3. Перспективні шляхи погашення проблемних кредитів банку____17 Висновки___________________________________________________22 Список використаних джерел__________________________________24 Додатки____________________________________________________26
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ МІКРОКРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ Як і будь-яке інше дослідження для розкриття тематики потрібно поглибитися в теоретичні основи, щоб розкрити сутність та організаційні засади мікрокредитування в Україні. І перш за все потрібно розібратися з тим, що таке мікрокредитування та основи його застосування в Україні. Мікрокредитува́ння — один з основних видів мікрофінансування, що полягає у видачі невеликих кредитів людям, які не мають доступу до традиційного банкінгу з різних причин. Мікрокредит – це кредит розміром до 1 мінімальної заробітної плати. За такими кредитами штраф та пеня не можуть перевищувати подвійної суми кредиту. Проте, на жаль, це стосується лише позик, оформлених після 8 січня 2021 року, коли набрав чинності закон, що встановлює максимальну межу штрафів та пені. Перш за все потрібно звернути увагу на більш широку категорію послуг, що включає мікрокредитування, а саме мікрофінансування — це короткострокове кредитування позичальників на невелику суму грошей. Особливістю мікрофінансування є відсутність застави та поруки для видачі кредиту. Існує ствердження, що мікрофінансування піднімає людей з бідності, але докази неоднозначні. Через різноманітні контексти, а також широкий спектр послуг мікрофінансування, важко оцінити однозначний вплив, який воно може сформувати. Мікрофінансування на початку свого існування мало обмежене значення, під яким розумілось надання мікрокредитів підприємцям та малим підприємствам, які не мають доступу до банківських та пов’язаних з ними послуг. З часом воно зросло та набрало дедалі більшого значення, а саме доступність всім категоріям населення високоякісних фінансових продуктів та послуг.