066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

задача з предмету "Організація нормування праці" (ID:212498)

Тип роботи: розрахункова робота
Дисципліна:Охорона праці
Сторінок: 1
Рік виконання: 2016
Вартість: 25
Купити цю роботу
Зміст
Визначити заробітну плату кондитера їдальні, праця якого оплачується відрядно-прогресивно (відрядно-преміально). У цеху для кондитера застосовується відрядна розцінка – 2 грн., за 1 кг вироблених кондитерських виробів. Фактично працівником за місяць вироблено 2,0 т кондитерських виробів, що свідчить про виконання плану на 105 %. Понаднормовий виробіток оплачується на 10% вище (Премія за перевиконання норми 5 %). Розрахуйте як зміниться норма виробітку, якщо норма часу на 1 кг. кондитерських виробів, буде знижена до 2 хв. Для розв’язання задачі необхідно: 1) розрахувати заробітну плату кондитера; 2) визначити змінну норму виробітку; 3) розрахувати норму часу на 1 кг. продукції; 4) визначити залежність між нормою часу та нормою виробітку.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову