0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості професійної поведінки персоналу при надані послуг та її вплив на ефективність роботи готельного підприємства на прикладі готеля Славутич (ID:1125735)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 34
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ ……………………………………………………………………………3 Розділ І. Культура обслуговування в готельному господарстві 1.1. Поняття "культури" та якості обслуговування ………………….5 1.2. Особливості поведінки обслуговуючого персоналу в готельному підприємстві ……………………………………………10 1.3. Вплив культури обслуговування на формування позитивного іміджу готельного підприємства ……………………….13 Розділ ІІ. Особливості професійної поведінки персоналу при надані послуг на прикладі готелю «Славутич» 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу ………………...18 2.2. Склад обслуговуючого персоналу готелю ……………………….20 2.3. Культура поведінки персоналу готелю «Славутич» …………….22 Розділ ІІІ. Шляхи удосконалення рівня культури працівників готелю ……25 Висновки ………………………………………………………………………...29 Список використаних джерел та літератури ………………………………….30 Додатки ………………………………………………………………………….33
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність дослідження полягає у тому, що сучасна готельна галузь стрімко розвивається. Для збереження та посилення своїх позицій на ринку готельних послуг підприємства повинні постійно шукати нові способи покращення фінансового стану та підвищення прибутку. В умовах ринкової конкуренції важливо постійно знаходити нові підходи до обслуговування клієнтів готелів та надання послуг для забезпечення успішної діяльності та підвищення прибутку. Якість обслуговування стала важливою частиною успішного функціонування готелів і дозволяє зберегти лояльних клієнтів. Концепція "обслуговування на вищому рівні" набула особливої актуальності та стала ключовим елементом результативної роботи готельних закладів. Сучасний стан управління вітчизняними готелями характеризується нестабільними тенденціями розвитку, що в основному обумовлюється сезонними коливаннями попиту і неможливістю створення запасів конкретного продукту - готельних послуг, зростанням цін на послуги та недостатньою якістю обслуговування при обмеженій гнучкості попиту за ціною, організаційною консервативністю управлінських процесів. За останні роки готелі України заповнювалися лише на 25% від їхньої максимальної місткості; близько 30% готелів виявилися неприбутковими, а практично 80% потребують модернізації, автоматизації та комп’ютеризації. Ситуацію ускладнює нестабільність зовнішнього середовища, неузгодженість внутрішніх процесів, що відбуваються в готелях, і недостатнє відповідання господарської діяльності вимогам ринку. Якість обслуговування в певному вимірі також залежить від стану матеріальної інфраструктури готельних підприємств. Останні роки принесли руйнування і запуск частини готелів, мотелів та туристичних баз в Україні. Порушена система розроблених зв'язків і маршрутів, втрата досвідчених співробітників. За даними Державного агентства з питань туризму, в Україні може приймати іноземних туристів лише 300 готелів (з загальною кількістю місць 86 тисяч) усіх форм власності. Проте, не всі готелі відповідають міжнародним стандартам і можуть отримати чотири зірки, бо лише декілька з них важко підходять до трьохзіркового рівня. Об'єктом дослідження є готель бізнес-класу "Славутич" у місті Київ. Предметом дослідження є професійна поведінка персоналу готелю "Славутич". Метою цієї роботи є вивчення можливих шляхів підвищення та вдосконалення професійної поведінки персоналу готелю "Славутич". Згідно з поставленою метою, переді мною стоять такі завдання:  Дослідити основи організації готельного господарства;  Проаналізувати рівень професійної підготовки персоналу готелю "Славутич";  Знайти способи покращення професійної поведінки персоналу готелю. Методи дослідження включають методи аналізу, синтезу, індукції і дедукції. Інформаційна база включає в себе періодичні видання, підручники, законодавчі акти та нормативну документацію. Основними компонентами успішного функціонування готельного підприємства є цінова стратегія, якість обслуговування, атмосфера та рівень наданих послуг. Усі ці складові повинні бути взаємопов'язані з поняттям "розташування". Успішний розвиток готельного підприємства вимагає гармонійної взаємодії цих елементів.
Інші роботи з даної категорії: