0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління робочим часом працівників (ID:197168)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 38
Рік виконання: 2017
Вартість: 160
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ…………………………………………………...……………………4 І. Теоретико-методологічні основи управління робочим часом працівників організації 1.1 Економічна сутність робочого часу………………………………………….6 1.2 Нормування та облік робочого часу………………………………………..11 1.3 Правове регулювання робочого часу в Україні……………………………16 ІІ. Розрахункова частина………………………………………………….25 ІІІ. Пропозиції щодо поліпшення використання робочого часу на підприємстві………………………………………………...……………………30 Висновки…………………………………………………………………..38 Використана література…………………………………………………..40
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання. Розрахункова частина 1. На підставі аналізу вихідної інформації, що додається, розрахувати: – Явочну чисельність робітників дільниці на добу; – Плановий фонд робочого часу на рік одного робітника; – Плановий фонд часу роботи дільниці на рік; – Спискову чисельність робітників дільниці з розрахунку безперервної роботи протягом року. 1. Розробити і накреслити графік позмінної роботи бригад у травні 2010 р. з урахуванням наступних вимог Кодексу законів про працю України: – перехід з однієї зміни в іншу, як правило, має відбуватися через кожний робочий тиждень в години, визначені графіками змінності; – тривалість перерви в роботі між змінами має бути не меншою подвійної тривалості часу роботи в попередній зміні; – призначення працівника на роботу протягом двох змін підряд забороняється. 2. Розрахувати, на скільки відсотків можна збільшити продуктивність праці, якщо шляхом організаційно-технічних заходів скоротити втрати робочого часу через хвороби до 10 днів та не допускати неявок без поважних причин. 3. Визначити ймовірну економію заробітної плати і нарахувань на зарплату, які роботодавець перераховує як єдиний соціальний податок та інші. Усі розрахунки, у тому числі проміжні, виконувати в такому порядку: – записати розрахункову формулу в символах; – пояснити значення кожного символу; – підставити потрібні числові значення; – конкретизувати результат розрахунку (що одержано, в яких одиницях виміру). Вихідна інформація 1. Об’єкт дослідження – склотарний завод. 2. Продукція: скляна тара різних форм і ємності для харчових продуктів. 3. Характер виробництва – масовий, безперервний з чотиризмінним режимом роботи. 4. Тривалість кожної з 4-х змін – 6 годин без перерви на обід. Робітники обідають по черзі, взаємозамінюючись у складі бригади. 5. Виробнича дільниця являє собою комплекс з 12 взаємопов’язаних робочих місць, які функціонують у безперервному режимі календарний рік. 6. Рік має 365 днів. 7. Режим роботи працівників – шість днів на тиждень по 6 годин на добу. 8. Згідно з календарем, крім загальних вихідних, робітники мають право на 10 святкових днів. 9. Середня тривалість щорічної відпустки – 28 календарних днів. 10. Прогнозовані втрати робочого часу в середньому на кожного працівника: через хвороби – 14 днів; у зв’язку з виконанням державних обов’язків – 1,1 дня; додаткова відпустка у зв’язку з навчанням без відриву від роботи – 3,5 дня; неявки без поважних причин – 2,5 дні. 11. Середньомісячна тарифна заробітна плата одного робітника становить 1800 грн. 12. Середній рівень виконання норм відрядниками – 115%. 13. Доплати за несприятливі умови праці – 12% тарифної ставки. 14. Преміальні виплати за виконання напружених виробничих планів та високу якість продукції – 30% відрядного заробітку щомісяця. 15. Нарахування на заробітну плату (єдиний соціальний податок) та інші – 38,7%.