0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Актуальні питання зміцнення дисципліни і законності серед персоналу органів і підрозділів Національної поліції України (ID:225008)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 28
Рік виконання: 2018
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
П Л А Н В С Т У П 2 1. Вплив основ професійної етики на зміцнення дисципліни і законності поліцейського 3 2. Професійний обов’язок, дисципліна і законність у діяльності органів поліції 12 3. Характеристика Дисциплінарного статуту Національної поліції України 22 В И С Н О В К И: 28 Список використаної літератури: 30
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В С Т У П Актуальність теми. Служба в органах Національної поліції України є одним із різновидів державної служби, безпосередньо пов’язаної із забезпеченням публічної безпеки, охороною громадського порядку, захистом життя, здоров’я прав і свобод громадян. З огляду на специфічний характер діяльності органів Національної поліції, держава встановлює підвищені вимоги до службового поводження працівників органів Національної поліції.[5, с.10] Особлива увага звертається на неприпустимість в діяльності співробітників органів Національної поліції навіть найнезначніших фактів порушень службової дисципліни, етичних норм та інших порушень, які принижують авторитет органів Національної поліції та перешкоджають формуванню позитивної громадської думки про їхню діяльність. З урахуванням цих вимог співробітники поліції повинні бути прикладом суворого дотримання законності та дисципліни. За час створення та функціонування органів Національної поліції зафіксовано вчинення дисциплінарних проступків, що негативно впливає на мікроклімат у підрозділах поліції та є однією із перепон у формуванні її професійного іміджу. Розробці теоретичних і методологічних основ управління органами внутрішніх справ України, а також питанням, пов’язаним із підвищенням його ефективності, присвячені праці таких вчених: О.М. Бандурки, О.К. Безсмертного, А.С. Васильєва, А.Т. Комзюка, О.В. Негодченко, О.І. Остапенка, В.М. Плішкіна, О.П. Рябченко, В.К. Шкарупи та ін. Дослідження перелічених авторів мають безсумнівне теоретичне і практичне значення, однак вимоги сьогодення та сучасний стан реформування системи національної поліції потребують постійного розвитку зазначеного наукового напрямку. Завдання роботи: розглянути питання щодо впливу основ професійної етики на зміцнення дисципліни і законності поліцейського, вимоги професійного обов’язку, дисципліни та законності у діяльності органів поліції. Об’єктом курсової роботи є суспільні відносини, які виникають під час управління органами Національної поліції України. Предметом курсової роботи є актуальні питання зміцнення дисципліни і законності серед персоналу органів і підрозділів Національної поліції України.