066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

9377-986 Економіка праці (ID:230682)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 15
Рік виконання: 2018
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
Тарифна система оплати праці. Завдання 2 Залежно від варіанта провести розрахунки за індивідуальною фотографією робочого дня (далі ІФРД) або хронометажу. Завдання за ІФРД: 1. Виконати аналітичне опрацювання результатів ІФРД. 2. Звести результати спостереження в окрему таблицю. 3. Розрахувати: а) питому вагу оперативного часу; б) питому вагу втрат робочого часу з причин, залежних від працівника; в) питому вагу втрат робочого часу з причин, незалежних від працівника; г) раціональний робочий час; д) можливий приріст продуктивності праці за рахунок усунення втрат робочого часу з причин, залежних від працівника; е) можливий приріст продуктивності праці за рахунок усунення втрат робочого часу з причин, незалежних від працівника; є) загальний приріст продуктивності праці; ж) проектовану норму виробітку; з) частку ручної праці; і) коефіцієнт завантаження робітника протягом зміни. 4. Зробити висновки про можливість поліпшення організації праці на робочому місці. ІДФР фасувальника консервних банок у ящики № Подія Поточний час Примітка год хв 1 Початк зміни 8 30 2 Доставка ящиків 8 51 3 Розмова з майстром 9 04 4 Укладання банок 10 03 5 Доставка ящиків 10 12 6 Укладання банок 11 08 7 Вихід з цеху 11 17 8 Укладання банок 11 47 9 Розмова 11 56 Особиста 10 Доставка ящиків 12 04 11 Укладання банок 12 30 12 Обідня перерва 13 00 13 Доставка ящиків 13 08 14 Укладання банок 14 21 15 Розмова 14 26 Службова 16 Доставка ящиків 14 39 17 Укладання банок 15 28 18 Вихід з цеху 15 49 Особистий 19 Доставка ящиків 15 53 20 Укладання банок 16 45 21 Прибирання робочого місця 17 00 Фактичний виробіток за зміну 2750 шт. Завдання 3 1. Розрахувати заробітну плату п’яти працівникам в залежності від варіанта. 2. Сформулювати загальну розрахункову відомість на п’ять осіб з виплати заробітної плати та провести нарахування на загальний фонд оплати праці. Загальні вихідні дані для розрахунку Тарифні коефіцієнти Розряди І ІІ ІІІ ІV V VI Тарифні коефіцієнти 1,0 1,080 1,204 1,350 1,531 1,800 Коефіцієнти співвідношень тарифних ставок за галузями Галузь Коефіцієнт Лікерогорілочна 1,0 Пиво-безалкогольна 1,2 Кондитерська 1,4 Хлібопекарна 2,0 Цукрова 2,34 Доплати за роботу Доплати % від тарифу у вечірні години 20 у нічні години 40 у святкові дні 100 у шкідливих умовах 25 за вислугу років до 10 років 10 від 10 до 20 років 20 понад 20 років 30 Вихідні дані за варіантом 13. Працівники: 3,15 16, 23, 24. Галузь: цукрова. Місяць року: грудень. Працівники, які працюють на підприємстві: 1. № 3- Головний інженер, працює на окладі: оклад 4350 грн., премія 40% до окладу, стаж 35 років. 2. № 15 – оператор VІ розряду, працює на погодинній оплаті праці: кількість відпрацьованих годин всього 145 (вечірні - 0; нічні – 28; святкові - 0), премія 80 % від тарифного фонду, умови праці – нешкідливі. 3. № 16 – механік ІІ розряду, працює на погодинній оплаті праці: кількість відпрацьованих годин всього 154 (вечірні - 0; нічні – 0; святкові - 15), премія 40 % від тарифного фонду, умови праці – шкідливі. 4. № 23 – слюсар ІV розряду, працює на відрядній оплаті праці: нормоване завдання 152 шт., фактично виготовлено 152 шт. (в т. ч. брак 0 шт.), норма часу на одиницю продукції - 2,5 год. 5. № 24 – слюсар V розряду, працює на відрядній оплаті праці: нормоване завдання 41 шт., фактично виготовлено 49 шт. (в т. ч. брак 0 шт.), норма часу на одиницю продукції - 8 год., підвищення розцінки – 15%. Для термінового зв'язку та замовлень індивідуальних робіт! Контактні дані автора: Почта: yutrachyk@ukr.net Тел. (093) 101 84 01 Юлія Василівна
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову