0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз статті з глибинного навчання, K. He, G. Gkioxari, P. Dollár and R. Girshick, "Mask R-CNN," 2017 IEEE International Conference on Computer Vision (ICCV), (ID:698046)

Тип роботи: аналітична робота
Дисципліна:Інформатика
Сторінок: 8
Рік виконання: 2022
Вартість: 160
Купити цю роботу
Зміст
Огляд проблеми, яка розглядається у статті. Аналіз підходів, які пропонують автори, для вирішення проблеми. Порівняння з іншими спорідненими роботами, якщо воно дається в статті. Детальний опис запропонованого авторами рішення. Опис отриманих результатів та їхній аналіз (на скільки, на Вашу думку, вони хороші, погані, яка з конфігурацій дає змогу отримати найкращий результат, тощо). Ваші висновки щодо роботи, її актуальність, цікавість для Вас проблеми, яка вирішувалась, та рішення, яке було запропоновано, тощо.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Огляд проблеми, яка розглядається у статті. В статті розглядається інструмент Mask R-CNN, що використовується для створення фреймворків і сегментації екземплярів. Будується інструмент на основі Faster R-CNN. До створення Mask R-CNN, головними у виявленні об'єктів та семантичній сегментації базовими архітектурами вважалися Fast R-CNN, Faster R-CNN та Full Convolutional Networks. Саме тому для базису розробниками було вибрано Faster R-CNN. Розробники вирішили застосувати той самий підхід для вирішення проблеми сегментації екземплярів, розширивши архітектуру Faster R-CNN. Це було зроблено додавши паралельно гілку для передбачення маски об'єкта паралельно з існуючою гілкою для розпізнавання обмежувальних рамок. Наразі Mask R-CNN отримав позитивні результати, використовуючи лише невеликий оверхед, працюючи на швидкості 5 кадрів в секунду. Окрім того, Mask R-CNN розширює набагато швидше R-CNN. Попри те, що Faster R-CNN була найсучаснішою архітектурою виявлення об'єктів, Mask R-CNN замість того, щоб використовувати інші більш складні методи для досягнення сегментації зображення, застосовує метод, який базується на Faster R-CNN. Паралельно з міткою класу та зміщенням обмежувальної рамки він створює нову гілку архітектури, яка виводить маску об'єкта. Ця нова гілка є повністю згортковою мережею і використовується для збереження просторової орієнтації пікселів, на відміну від повністю зв'язаних шарів.