0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Асортимент та технологія приготування молочних та плодово-ягідних коктейлів (ID:105839)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 42
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ПЛАН ВСТУП 1. Характеристика сировини: емульгаторна група, сиропи 2. Формули, асортимент, технологія приготування, оформлення та подавання 3. Організація робочого місця для приготування коктейлів 4. Інструмент бармена 5. Технологічні карти на молочні і плодово-ягідні коктейлі ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову