0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Гарячі змішані напої (ID:1124024)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 40
Рік виконання: 2019
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ ……………………………………………………………………………..3 Розділ 1. Характеристика роботи коктейль-бару на прикладі бару «Наталі» 1.1. Структура управління та виробництва …………………………..4 1.2. Оперативне планування виробництва в барі …………………….6 Розділ 2. Схема розміщення бару ……………………………………………..10 Розділ 3. Мережа постачання сировини, та умови зберігання сировини на підприємстві ……………………………………………….19 Розділ 4. Техніка безпеки у виробничих цехах даного виробництва ……………………………………………………...26 Розділ 5. Асортимент продукції власного виробництва; меню підприємства ……………………………………………………….28 Глава 7. Розробка заходів щодо підвищення ефективності роботи підприємства ……………………………………………………..39
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми роботи за останні роки широке поширення отримав новий вид спеціалізованих підприємств громадського харчування коктейль-барів. В умовах економічної кризи, сектор громадського харчування активно розвивається в регіоні, тому у населення нарешті з'явилася сформована потреба культурного відпочинку, бажання отримати нові відчуття від відвідування бару. Ця потреба активно відчувається у груп населення, які ведуть активний спосіб життя схильні до частої зміни місця роботи Мета роботи - на основі всебічної та ґрунтовної оцінки сучасних теорій і концепцій та застосування сучасних технологій, а також практичного аналізу організувати роботу коктейль-бару. Об'єкт дослідження - бар «Наталі». Предмет дослідження - організація обслуговування споживачів у барі. Для досягнення поставленої мети в роботі вирішувалися наступні завдання: - Розглянути зміст і основні вимоги до організації обслуговування в барах; - Провести аналіз сучасного стану якості обслуговування споживачів у барах СМТ Воскресенське; - Проаналізувати процес обслуговування споживачів на досліджуваному підприємстві; - Розробити заходи щодо поліпшення якості обслуговування на досліджуваному підприємстві.