0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Національні особливості кухні Америки (ID:1125492)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 37
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ АМЕРИКАНСЬКОЇ КУХНІ 5 1.1. Історичний розвиток кулінарії США 5 1.2. Вплив еміграції на кухню США 6 1.3. Кафе та ресторани 11 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ КУХНІ АМЕРИКАНЦІВ 13 2.1. Режим харчування 13 2.2. Святкова кухня 18 2.3. Солодкі страви 20 2.4. Фаст – Фуд 23 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ: 29 ДОДАТКИ 31
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Сьогодні в усьому світі американська кухня асоціюється з напівфабрикатами, фастфудами, численними національними ресторанами. Якщо ви до цих пір маєте смутні уявлення про те, що таке американська кухня, обов'язково відвідайте 29 червня знаменитий фестиваль «Смак Чикаго», який традиційно проходить в штаті Іллінойс в США. Це грандіозний фестиваль кулінарії, який триває п'ять днів. Цікаво, що перші фестивалі в Чикаго тривали близько десяти днів, проте з 2011 роки їх довелося скоротити в два рази. Для туристів і всіх гостей фестивалю це відмінна можливість покуштувати традиційну американську їжу: хот-доги, піцу, гамбургери і чизкейки. Також рекомендуємо відвідати американскую кухню в Києві. Крім численних частувань, на цьому святі передбачена ще й їжа духовна: концерти, кінопокази, виставки. США - за площею території є однією з найбільших країн світу. Південні штати відрізняються від північних і західних не тільки кліматичними особливостями і рельєфами, а й ментальними особливостями і кулінарією. Так, наприклад, в південних штатах типовими шедеврами кулінарії вважаються шніцель з яловичини, курятина, обсмажена у фритюрі, хліб з кукурудзяної муки, крабові котлети і супи-пюре. На середньозахідних столах найбажанішими стравами будуть біфштекси на вугіллі, запечена картопля, а на десерт - незмінний шоколадний торт. Кухня Середнього Заходу надзвичайно нагадує італійську - тут вас почастують чиказькою піцою і смаженими равіолі. Жителі Нової Англії віддають перевагу відвареній солонині з овочами, омарам, рибним стравам. На Південно-Заході в фаворі «міксові» страви мексиканської та американської кухні. Це фахітас, такос, буррітос, фаршировані солодкі перці, чилі Конкарно. Практично всі напої цієї кухні подаються з льодом. Глечик з льодом-обов'язковий атрибут на столі будь-якого американського ресторану чи кафе. Саме в США почали першими пити чай з льодом або пиво з льодом. Досліджуванній темі присвятили свої праці багато дослідників, а саме: Алькала Е.Н. ,Архипов В.В., Безлепкин Ю.В., Бутєйкіс Н.Г., Васильєв Ф.І., Вітковська С., Заметіль С.Н., Кузнєцова Н.М., Л.Г.Агафонова, О.Є.Агафонова, Лагутина Л.А., Лагутина С.В., Михайлов В., Аношин А., Цвєк Д., Шумило Г.І.. Тема нашого куросового дослідження: «Національні особливості кухні Америки». Мета курсової роботи – проаналізувати особливості кухні США. Виходячи з мети дослідження перед нами постають наступні завдання: 1. Проаналізувати історію виникнення американської кухні:вплив емігрантів, сучасні кафе та ресторани. 2. Дослідити особливості кухні американців 3. Узагальнити дослідження висновками та рекомендаціями. Обєктом дослідження виступає кухня США. Предметом дослідження є національні традиції кухні США. Курсова робота складається зі вступу, двох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків.