0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Коктейлі груп холодні пунши і крюшони (ID:1127859)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 46
Рік виконання: 2019
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ РОЗДІЛ 1. ВСТУП …………………………………………………………3 РОЗДІЛ 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1. Особливість приготування напоїв ………………………...5 2.2. Товарознавча характеристика сировини …………………11 2.3. Технологія приготування напоїв ………………………….15 2.4. Вимоги до якості напоїв та їх оформлення ………………26 2.5. Санітарні вимоги до приготування напоїв ……………….28 РОЗДІЛ З. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ 3.1. Організація роботи на робочому місті бармена …………30 3.2. Інвентар, інструменти, пристрої посуд що використовуються для приготування напоїв ………………….33 3.3. Обладнання що використовується для приготування напоїв ……………………………………………..34 3.4. Новітні технології …………………………………………...43 РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ НАПОЇВ ………………………………………………..45 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ …………………………………..47
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Бармен - це людина, яка працює за барною стійкою, відповідно до правил та атмосфери закладу. Він вітає, інформує, дає поради споживачам, приймає і виконує їх замовлення. Два принципових стимули, які мотивують його поведінку, - це рентабельність бару і задоволення споживача. Бармен слідкує за тим, щоб напої, які подаються ним або його підопічними, відповідали смаку споживача, а також правилам гігієни і безпеки та були приготовані й подані відповідно до стилю та в дусі закладу. Він слідкує за запасами напоїв, вирішує питання закупівлі продуктів і обладнання, а також підтримання його в робочому стані. Крім того, бармен контролює касові операції і бере участь у складанні карти бару. Він має слідкувати за розміщенням на полицях пляшок та аксесуарів, здійснює контроль за зовнішнім виглядом своїх підопічних і чистотою обладнання. Бармен перевіряє запаси посуду, слідкує за відкриттям і закриттям приміщення, проводить інвентаризацію і багато іншого. Але в дійсності сфера роботи бармена значно варіюється від одного бару до іншого і залежить найчастіше від ступеня довіри до нього його директора. Незалежно від цього він повинен добре знати правила подавання напоїв і як поводитися з барними аксесуарами та інструментами. Йому необхідно добре володіти усіма комбінаціями класичних коктейлів, їх пропорціями і варіантами, а також фірмовими коктейлями закладу. Для його роботи потрібне знання напоїв, що допоможе при закупівлях, зустрічах з постачальниками, а також при складанні карти бару. Бармен повинен працювати швидко, без помилок і завжди ввічливо поводитися зі споживачами. Він має бути чесною і порядною людиною, не вживати спиртне під час роботи, але знати смак напоїв, які пропонує, щоб зробити правильний вибір у разі незвичайного замовлення. Бармен зобов'язаний завжди бути в чистому одязі і начищеному взутті. В його кишенях не повинно бути речей, які деформують їх. Руки мають бути у повному порядку, і взагалі він повинен слідкувати за своєю зовнішністю. Бармену не слід надягати багато прикрас. Він має володіти бездоганними манерами і дотримуватися правил етикету: - не розмовляти під час роботи зі своїми колегами, досконало володіти процесом виконання замовлення. - уміти вислухати споживача і підтримувати з ним розмову, але завжди тримати дистанцію - уміти зменшити дозу алкоголю сп'янілому споживачу і відмовитися від замовлення сп'янілого, який може бути небезпечним - поважати конфіденційність своїх споживачів - виходити зі скрутного становища - бути ініціативним у деталях (заміна попільничок, пропонування вогню споживачам, прибирання робочого місця і т.ін.). Всі ці якості необхідні бармену для того, щоб не втратити гідності та поваги, уміти забезпечувати рентабельність бару і задоволення споживачу.