0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Технології класичних і сучасних страв і кулінарних виробів із круп» (ID:207685)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 35
Рік виконання: 2015
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП……………………………………………………………………………3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ ТА КЛАСИЧНИХ СТРАВ І КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ З КРУП 1.1. Споживчі властивості круп як сировини для продукції ресторанного господарства…………………………………………………………………….. 6 1.2. Технологія класичних страв і кулінарних виробів з круп ……………… 11 1.3. Технологія сучасних страв і кулінарних виробів з круп…………………16 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ СУЧАСНИХ І КЛАСИЧНИХ СТРАВ ТА КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ,ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В КАФЕ «СМАКОЛИК» 2.1. Загальна характеристика діяльності кафе «Смаколик»………………..20 2.2. Асортимент класичних та сучасних страв і кулінарних виробів з круп в кафе «Смаколик»……………………………………………………………….. 21 2.3. Дослідження рецептури та технологій страв і кулінарних виробів з круп кафе «Смаколик»………………………………………………………………...23 РОЗДІЛ ІІІ. НАПРЯМИ ПОКРАЩЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ І КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ З КРУП В КАФЕ «СМАКОЛИК» 3.1. Напрями покращення технології страв і кулінарних виробів з круп в кафе «Смаколик»…………………………………………………………………….. 27 Проект нормативно-технологічної документації…………………………….31 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………….35
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову