0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вироби з дріжджового тіста (ID:729831)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 96
Рік виконання: 2023
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1.Товарознавча характеристика сировини 1.1 Характеристика продукта 1.2 Харчова цінність продукта 1.3 Класифікація продукта 1.4 Підбір сировини та продуктів 1.5Вимого до якості 2.Технологічна характеристика 2.1 Технологія приготування, техніка подачі та термін зберігання 2.2 Технологічна схема Приготування хлібобулочних виробів 3.Організація ворибницта 3.1 Організація робочого місця з обробки продуктів 3.2 Підбір інвертарю,правила експлуатації 4.Техніка безпеки праці, санітарії та гігієни 5.Технологічна та канкуляційна карта 6.Висновок 7.Використана література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Курсова робота на тему "Вироби з дріжджового тіста " має гарну та чітку інформацію, правильно складені оформлення технологічних та канкуляційних карт,має зміст та вступ. Підходить як і дипломна робота для університетів. Також мають зображення та устаткування, вимоги до якості борошна та необхідних документів для них. Курсова робота має певний інтервал згідно з рекомендаціями для написання таких робіт. Текст та деякі важливі слова виділені курсивом та перевірені. Текс має розмір 14 і одним шрифтом.