0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Коктейлі груп холодні пунши і крюшони (ID:90249)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 46
Рік виконання: 2014
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ЗМІСТ РОЗДІЛ 1. ВСТУП РОЗДІЛ 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1. Особливість приготування напоїв 2.2. Товарознавча характеристика сировини 2.3. Технологія приготування напоїв 2.4. Вимоги до якості напоїв та їх оформлення 2.5. Санітарні вимоги до приготування напоїв РОЗДІЛ З. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ 3.1. Організація роботи на робочому місті бармена 3.2. Інвентар, інструменти, пристрої посуд що використовуються для приготування напоїв 3.3. Обладнання що використовується для приготування напоїв 3.4. Новітні технології РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ НАПОЇВ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову