066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Коктейлі груп холодні пунши і крюшони (ID:90249)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 46
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ РОЗДІЛ 1. ВСТУП РОЗДІЛ 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1. Особливість приготування напоїв 2.2. Товарознавча характеристика сировини 2.3. Технологія приготування напоїв 2.4. Вимоги до якості напоїв та їх оформлення 2.5. Санітарні вимоги до приготування напоїв РОЗДІЛ З. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ 3.1. Організація роботи на робочому місті бармена 3.2. Інвентар, інструменти, пристрої посуд що використовуються для приготування напоїв 3.3. Обладнання що використовується для приготування напоїв 3.4. Новітні технології РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ НАПОЇВ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову