0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Етнічні кухні та особливості харчування населення Західної Європи (ID:907723)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 21
Рік виконання: 2023
Вартість: 230
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 АВТЕНТИЧНІСТЬ ТА ТРАДИЦІЇ НІДЕРЛАНДСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ РОЗДІЛ 2 БЕЛЬГІЙСЬКА ТА ЛЮКСЕМБУРЗЬКА КУХНІ 2.1 Бельгійська кухня 2.2 Національна кухня Люксембургу РОЗДІЛ 3 КУЛІНАРНІ ТРАДИЦІЇ ТА КУЛЬТУРА ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ НІМЕЧЧИНИ РОЗДІЛ 4 ОСОБЛИВОСТІ АВСТРІЙСЬКОЇ ТА ШВЕЙЦАРСЬКОЇ КУХНІ 4.1 Австрійська кухня 4.2 Національна кухня Швейцарії ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 1 АВТЕНТИЧНІСТЬ ТА ТРАДИЦІЇ НІДЕРЛАНДСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ Традиційні страви Нідерландів вражають своєю простотою, і в описі типової нідерландської кухні малоймовірно використовуються слова "вишукана" або "витончена". Це може здатися дивним, але коріння кулінарії в Нідерландах сягає часів, коли дівчат навчали готувати смачні, калорійні та максимально бюджетні страви. Голландці віддають перевагу простим і швидким стравам, вважаючи кулінарію марнотратством. Тому донині в цій країні дуже популярні страви, такі як голландський гороховий суп (erwtensoep або snert), капуста з копченою ковбасою (Boerenkoolstamppot з роокворстом), сендвіч із беконом, яйцем і сиром (Uitsmijter), м'ясні котлети (gehaktbal), маринований оселедець (Haring), глибоко смажена паніровочна риба (kabeljauwwangen), нідерландський яблучний пиріг (Appeltaart) та лакричні солодощі (Drop) [1]. Після проголошення незалежності та масової еміграції жителів до королівства, багато емігрантів привезли із собою прянощі та екзотичні інгредієнти, які стали необхідною частиною традицій голландської кухні. Крім того, ресторани в Нідерландах стали місцями з міжнародною кухнею, в яких подають страви, вплив на які мають кухні Франції, Італії, Балканського півострова, Африки, Китаю та Тайваню. Варто розглянути кілька відомих страв, які в останні десятиліття прославили голландську кухню. Однією з найвідоміших голландських страв є "Маринований оселедець". Для приготування цієї вишуканої страви використовується тільки оселедець, який виловлюється в період з травня по липень. Зазвичай рибу очищають від шкіри та голови, а за бажанням можуть обсипати цибулею. Оселедця подають, піднімаючи за хвіст і поступово відкушуючи шматочок за шматочком. Цю страву часто подають з картоплею, різними видами круп, горошком та овочевими гарнірами.