066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приготування желе, мастики та глазурі (ID:95629)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 75
Рік виконання: 2010
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
І. Вступ………………………………………………………………… ІІ. Рецептура приготування желе, мастики та глазурі………… ІІІ. Характеристика використаної речовини…………………… ІV. Технологічні схеми приготування желе, мастики та глазурі V. Технологія приготування желе, мастики та глазурі: 5.1. Технологія приготування желе……………………………… 5.2. Технологія приготування мастики………………………… 5.3. Технологія приготування глазурі…………………………… VІ. Приготування виробів з желе, мастики та глазурі………… VІІ. Якість виробів та види браку і способи усунення………… VІІІ. Характеристика використаного обладнання та техніка безпеки при роботі на ньому ІХ. Організація роботи кондитерського цеху…………………… Х. Висновки……………………………………………………….. ХІ. Список використаної літератури……………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову