0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вимоги до продуктів харчування при їх заготівлі, приготуванні та зберіганні (ID:109650)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:БЖД
Сторінок: 24
Рік виконання: 2012
Вартість: 110
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Гігієнічні вимоги до зберігання й транспортуванню харчових продуктів. 2. Овочі: класифікація, особливості хімічного складу і харчової цінності, вимоги до якості, зберігання, дефекти та хвороби. 3. Санітарні вимоги до первинної обробки продуктів. 4. Первинна і теплова обробка харчових продуктів. Висновок Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову