0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бенкет чай Київ Масонська ложа (ID:1124731)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 40
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ …………………………………………………………………………. 3 Розділ 1.Характеристика підприємства …………………………………… 5 1.2. Характеристика бару, приміщень інтер’єр, історія ресторану ……………………………………………………. 6 Розділ 2.Організація обслуговування бенкету 2.1. Характеристика проведення заходу ………………………….. 9 2.2. Підготовка приміщень до проведення заходу ………………. 10 2.3. Складання меню …………………………………………………12 2.4. Складання замовлення на кухню, у бар ……………………… 13 2.5. Сервірування столів ……………………………………………..16 Розділ 3.Проведення бенкету 3.1. Зустріч гостей …………………………………………………….19 3.2. Організація обслуговування гостей …………………………… 19 3.3. Розрахунок з відвідувачами ……………………………………. 21 Розділ 4.Вимоги до якості чаю ……………………………………………… 23 4.1. Визначити якість зразків чаю згідно з вимогами …………….. 26 4.2.Підготовка настою й оцінка його якості ……………………….. 27 4.3. Фізико-хімічні методи дослідження …………………………… 30 4.4. Визначення екстрактивних речовин у чаї …………………….. 30 4.5. Значення літер, що зустрічаються на упаковках чаю ……….. 31 4.6. Дефекти чаю ……………………………………………………... 32 4.7. Чайні й чаєподібні напої …………………………………………33 Висновки ………………………………………………………………………. 37 Список використаних джерел ……………………………………………….. 40 Додатки ………………………………………………………………………… 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Чайна культура віддзеркалює національні та історичні традиції різних країн. Його статус варіюється від продукту першої необхідності для багатьох народів до суттєвого компонента, на рівні з хлібом, що є життєво важливим і невичерпним елементом. Чай має довгі столітні традиції впливу, що охоплюють не лише духовний аспект, але й вплив на фізичне самопочуття людини. Цей напій часто сприймається як цілющий і корисний, який може помагати з різних хвороб. Сучасна тенденція до здорового способу життя, популярність екзотичних і, насамперед, східних речей, відображається в популярності зеленого чаю, мате, білого чаю, каркаде та інших східних напоїв. Сьогодення невідємно повязане з чайною культурою, де заварювання та повільне чаювання набувають ритуального значення. Відверті розмови під чашкою чаю сприяють духовному збагаченню, народжують розумні і позитивні думки. І хоча здається, що з чаєм ми вже всі ознайомлені, знайти цікаву та корисну інформацію про правильне приготування та вживання цього напою виявляється дуже важко. Інші можуть стверджувати, що заварювати чай – це справа нескладна, достатньо лише залити кип`ятком. Я вважаю, що це – дуже велика помилка! Тут ми маємо справу з парадоксом: знання, як вирощувати та обробляти якісний чай, втрачає своє значення при недбалому вживанні. Навіть невеличка помилка, непрофесійне заварювання можуть зіпсувати найкращий сорт чаю та відмінити усі зусилля, вкладені у створення цього корисного напою. Це може навіть вплинути на його діяльність на організм. Чай, як і деякі інші продукти, може виявити різні властивості в залежності від того, як його застосовувати. Як важливо правильно заварювати чай відображається в тому, що навіть з невищого сорту, при дотриманні вірних методів заварювання та обережного відношення, можна отримати приємний і корисний напій. Компетентне заварювання чаю дарує нам не лише насолоду, але і користь від його споживання. Суть полягає в тому, що знаючи особливості чаю як продукту, ми можемо використовувати його з максимальною вигодою. Історично зарекомендувало себе, що прийоми грають ключову роль у розвитку ділових зв'язків та взаємодії. Важливо відзначити, що прийоми їжі та дегустації напоїв створюють приємну атмосферу, під час якої основною метою є розширення наявних зв'язків та встановлення нових ділових контактів, обмін інформацією та покращення співпраці. Банкет – це урочистий стіл, що організовується на честь певної особи, події або святкування. Ці події можуть бути як офіційними (професійні прийоми), так і неофіційними (сімейні свята, дружні зустрічі тощо). Залежно від обслуговування, банкети можна розділити на кілька типів: банкет-прийом із повним обслуговуванням офіціантами, банкет-прийом із частковим обслуговуванням, банкет-фуршет, банкет-коктейль, банкет-коктейль-фуршет, банкет-чай, банкет-кава. Підготовка будь-якого банкету включає в себе прийом та оформлення замовлення, підготовку бенкету до обслуговування. Ефективність підготовки та проведення банкету залежить від того, наскільки детально і вчасно обговорені всі деталі між замовником і виконавцем (рестораном). Одним з основних видів банкетів є банкет-чай, і саме цей аспект буде розглянуто в даному дослідженні.