0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Основні принципи лікувального харчування (ID:1125517)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Інше
Сторінок: 12
Рік виконання: 2024
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ……………………………………………………………………………. 1. Основні засади лікувального харчування………………………………….. 2. Різновиди лікувальних дієт……………………………………….………… Висновки………………………………………………………………………... Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Відповідно до східної філософії, кожна страва має свою особливу енергетику. Певні типи харчових продуктів мають сильніші енергетичні властивості, а інші – слабші. Кожен продукт містить певну кількість чоловічої або жіночої енергії, або обох у певному співвідношенні. Їжа представляє різні властивості та стани нашого всесвіту: особливі простори повітря, вогню чи тепла, землі, дерева, металу чи води. Страви бувають солодкі, гіркі, кислі, солоні та гострі. Вони можуть бути гарячими, теплими або холодними. Вибір їжі повинен ґрунтуватися на потребах конкретної людини в кожен момент, залежно від співвідношення всіх цих енергій. Зробити це не так вже й важко, якщо ви довіряєте своєму чуттю. Організм сам знаходить правильне співвідношення речовини та енергії. Для нормальної життєдіяльності організму людини і хорошого засвоєння їжі організм людини повинен отримувати всі поживні речовини в певній пропорції. Наприклад, нормальне співвідношення білків, жирів та вуглеводів має бути 1 : 1,1 :4,1 для молодих чоловіків та жінок, зайнятих розумовою працею, і 1 : 1,3:5 для тих самих людей, якщо вони зайняті важкою фізичною працею. Ці речовини не мають однакової поживної цінності і кожна з них має своє особливе значення для організму [1]. Метою даного реферату є дослідження головних аспектів лікувального харчування.