0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПЕРСОНАЛ ПІДПРИЄМСТВА ТА ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ (ID:239838)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 63
Рік виконання: 2015
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП……………………………………………………………………………. 4 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА…………………………6 1.1. Суть і класифікація персоналу підприємства………………………...6 1.2. Методика дослідження ефективності використання персоналу підприємства…………………………………………………………11 РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ РІВЕНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ПЕРСОНАЛОМ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ НА МАТЕРІАЛАХ СФГ ’’ДРУЖБА’’ ПОГРЕБИЩАНСЬКОГО РАЙОНУ………………………17 2.1. Фінансово-економічна характеристика господарства……………………………………………………………………...17 2.2. Забезпеченість господарства персоналом………………………….24 2.3. Аналіз ефективності використання персоналу на підприємстві……………………………………………………………………. 27 2.4. Оплата праці та її вплив на ефективність підприємства……………………………………………………………………..34 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ……………………40 3.1. Дослідження механізмів мотивування та стимулювання праці……………………………………………………………..40 3.2. Заміна живої праці капіталом………………………………………46 3.3. Кадрова політика підприємства……………………………………50 ВИСНОВКИ……………………………………………………………………...56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………….58 ДОДАТКИ………………………………………………………………………..60 Звертайтесь. ел.пошта irenka@i.ua Fb https://www.facebook.com/profile.php?id=100017248744751
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Об’єктом дослідження у даній роботі є фермерське господарство “Дружба”. Дане господарство займається виробництвом сільськогосподарської продукції. Воно розташоване у с. Гопчиця Погребищанського району Вінницької області. Систему транспортного сполучення господарства із Вінницею можна назвати задовільною, так як населений пункт знаходиться достатньо близько до міжміської автомагістралі. Відстань до найближчої залізничної станції складає 6 км. Територія господарства розташована в Північно-Східному (Вінницькому) агрогрунтовому районі Центрального Лісостепу. Район характеризується м’яким кліматом. Середня річна температура повітря складає +6◦С. Кількість опадів характеризується середньорічною сумою, яка дорівнює 520 мм. Всю територію господарства займають чорноземи реградовані та темно-сірі реградовані ґрунти. Загалом такі природні умови є досить сприятливими для вирощування зернових та технічних культур. Організаційно-правовою формою діяльності господарства є сільське фермерське господарство - СФГ. Це означає, що основна частина доходу отримується від сільськогосподарської діяльності. Оскільки зовнішні економічні умови для виробництва (законодавство, динаміка цін, система кредитування, інформаційного забезпечення та ін.) формуються в основному незалежно від працівників господарства, то увагу слід зосередити на аналізі наявного внутрігосподарського економічного потенціалу, основними складовими якого є земля, фонди і трудові ресурси. Необхідні для аналізу показники згрупуємо в таблиці за певною формою. Спочатку розглянемо показники, які характеризують розмір підприємства, при цьому звернемо увагу на їх динаміку (табл.2.1).