066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

"Звіт з технологічної практики на харчового підприємстві" (ID:263838)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Інше
Сторінок: 64
Рік виконання: 2017
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА І ЙОГО ОСНОВНІ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ 5 РОЗДІЛ 2. ОСНОВНА СИРОВИНА. ОЦІНКА ЯКОСТІ СИРОВИНИ, СПОСОБИ ПОСТАЧАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВО ТА ЗБЕРІГАННЯ. БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СИРОВИНИ 10 2.1. Характеристика основної та допоміжної сировини 10 2.2. Способи надходження сировини на підприємство 18 2.3. Характеристика допоміжних матеріалів 20 РОЗДІЛ 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА 29 РОЗДІЛ 4. ОЦІНКА ЯКОСТІ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. ЗБЕРІГАННЯ ТА ВІДПУСК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 36 РОЗДІЛ 5. ХІМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА. 40 РОЗДІЛ 6. ДОПОМІЖНІ ЦЕХИ 50 6.1. Енергетичне господарство. Тепло- і паро- та енергопостачання 50 6.2. Водопостачання, водокористування та водовідведення 53 6.3. Постачання холоду та повітря 54 РОЗДІЛ 7. ОХОРОНА ПРАЦІ 55 ВИСНОВОК 60 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 61
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Сучасний завод неможливо уявити без сучасної лабораторії. Лабораторія контролю якості, складається: з лабораторії вхідного контролю, мікробіологічної та фізико-хімічної лабораторії. У розпорядженні працівників лабораторії просторі приміщення, де для контролю якості знаходиться найсучасніше обладнання, яке дозволяє працювати не тільки якісно, але й швидко. Приміщення лабораторії обладнані водопроводом з гарячою і холодною водою та каналізацією відповідно до СНиП 2.04.01-85. «Строительные нормы и правила. Внутренний водопровод и канализация зданий» Внутрішнє оздоблення приміщень відповідає їх функціональному призна¬ченню. Поверхня стін, стель, перегородок гладкі, легкодоступні для вологого прибирання і дезінфекції. Лабораторія вхідного контролю, яка розташована в окремому приміщені, перевіряє всю сировину та матеріали, які надходять на завод та можливість використання їх у виробництві. Завданням мікробіологічної лабораторії є перевірка та надання інформації стосовно наявності/відсутності патогенних мікроорганізмів у продукті, що дос¬ліджується. Фізико-хімічна лабораторія перевіряє та контролює вміст основних показ¬ників у сировині та готовій продукції. Водопостачання проводиться шляхом приєднання до внутрішнього водопроводу від артезіанських свердловин. Їх на заводі налічується 9, три з яких знаходиться на території підприємства. Для побутових потреб водопостачання здійснюється з міської лінії. Добова витрата води - до 2000 м³. Застосування непитної (технічної) води для технічних потреб (охолодження компресорів, поливання території, підводки до зливних бачків і пісуарам в туалетах і т.п.) на території передбачано роздільні системи водопостачання: питного і технічного. З'єднання між системами питного і технічного водопроводу не допускаються, трубопроводи цих систем водопостачання пофарбовані в різні кольори. На підприємстві існує такий термін, як твердість води. Для зменшення твердості води — як технічної, так і питної, використовують різноманітні фільтри.
Інші роботи з даної категорії: