066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

"Визначення терміну придатності безалкогольного напою" (ID:286990)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Інше
Сторінок: 6
Рік виконання: 2018
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Аналіз продукту. 2. Дослідження впливу параметрів зберігання на термін придатності продукту. Висновок
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Дослід 2. Дослідження псування енергетичного напою. Досліджуваний показник, що вказує на початок псування напою – зміна кислотності. Умови зберігання зразків: І зразок – відповідно до умов, що зазначені на маркуванні ( кімнатна температура, без попадання прямих сонячних променів); ІІ зразок – при кімнатній температурі при прямих сонячних променів.