0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Оцінка прибутковості підприємства (ID:293935)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 49
Рік виконання: 2019
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНЕ ПІДГРУНТЯ ОЦІНКИ ПРИБУТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1. Визначення суті, функцій та завдань прибутку 6 1.2. Особливості формування та застосування прибутку 10 1.3. Методи оцінки прибутковості підприємств 15 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНКИ ПРИБУТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ПАТ «ВІННИЦЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА» 17 2.1. Опис діяльності підприємсnва ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» 17 2.2. Оцінка прибутковості та ділової активності ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» 22 2.3. Аналіз показників рівня рентабельності ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» 26 РОЗДІЛ 3. НАЯВНА ПРОБЛЕМАТИКА ТА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ ОЦІНКИ ПРИБУТКОВОСТІ НА ПАТ «ВІННИЦЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА» 30 3.1. Проблеми оцінки прибутковості на підприємстві 30 3.2. Пропозиції щодо поліпшення оцінки прибутковості на ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» 33 ВИСНОВОК 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Одержання максимального прибутку - це головна мета кожного комерційного підприємства, тому на сучасному етапі необхідно вирішувати нові завдання для його максимізації. У мінливих умовах сьогодення опрацювання теоретичної сутності категорії прибутку підприємства необхідне для ефективного управління підприємством та визначення стратегії його розвитку. У ринкових умовах суб’єкт господарювання завжди прагне до того, щоб його виробництво працювало динамічно, що підтверджує необхідність прагнення до максимального прибутку або ж до такої величини прибутку, яка забезпечить йому динаміку зростання. А, своєю чергою, це допоможе виробнику утримати свої позиції на ринку цього товару. Також зростання величини прибутку сприяє вирішенню як соціальних, так і матеріальних проблем трудового колективу. Слід звернути свою увагу на той чинник, що прибуток створює ту базу, яка сприяє самофінансуванню, розширеному відтворенню. За рахунок прибутку виконуються зовнішні фінансові зобов’язання перед бюджетом, банками та іншими організаціями. Прибуток також є базою інноваційного процесу, джерелом утворення фондів економічного стимулювання, базою для прийняття економічно обґрунтованих управлінських рішень. У прибутку відображається виконання таких важливих якісних показників, як підвищення продуктивності праці, зниження собівартості та підвищення якості продукції, використання виробничих фондів. Прибуток є основним джерелом розширення основних і оборотних активів, дієвим фактором, який стимулює до досягнення якомога вищих показників виробництва. Дослідженню оцінки прибутковості підприємства присвячено багато наукових праць сучасних економістів, таких як: Афанасьєв М.В.[1], Василенко А.О [2], Гавалешко С.В.[3], Гетьман О.О.[5], Денисенко Л.О.[6], Зінченко О.А.[7], Корнєв В.Л.[8], Лойко В.В.[9], Ляпіна Н.С.[10], Майборода О.Є.[11], Міщенко К.Г.[12], Онисько С.М.[13], Орєхова А.І.[14], Патарідзе- Вишинська М.В. [15], Свірідова С.С.[16], Семенов Г.А.[17], Скрипко Г.О.[19], Шваб Л.І. [27], Шелудько В. М. [29], та ін. Однак в умовах нестабільності економіки, зміни економічних процесів розгляд та вдосконалення оцінка прибутковості підприємства потребує подальшого вивчення. Мета даної курсової роботи - розглянути особливості, недоліки та шляхи покращення оцінки прибутковості підприємства. Відповідно до мети, в роботі визначено та вирішено такі завдання: - розглянути теоретичні основи оцінки прибутковості підприємства; - проаналізувати особливості оцінки прибутковості підприємства ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика»; - проаналізувати проблеми оцінки прибутковості підприємства та запропонувати шляхи їх вирішення; - зробити висновки. Об'єктом дослідження в даній роботі виступає ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика». Предметом дослідження в даній курсовій роботі є процес оцінки прибутковості підприємства. Робота виконана шляхом поєднання методів класичного економіко-теоретичного напряму, соціальної економіки та неоінституціоналізму. Застосовані були стандартні методи формальної логіки: - метод аналізу - у визначенні складників прибутковості; - метод синтезу - у визначенні функціональних особливостей оцінки прибутковості. Метод моделювання обрано для виявлення класичної схеми оцінки прибутковості та для виявлення формоутворюючих факторів нововведень у даній сфері, системний аналіз - для визначення місця оцінки прибутковості в діяльності підприємства. Використано методи наукового пізнання: історичний - для здобуття відомостей про становлення видів і моделей оцінки прибутковості підприємств; порівняльний - для порівняння макроекономічних та мікроекономічних підходів у підвищенні її ефективності. Курсова робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури. Робота містить 4 рисунки, 6 таблиць, 2 додатки. Список використаних джерел включає 30 найменувань, обсяг основного тексту – 36 сторінок.