0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Оцінка та підвищення ефективності управління персоналом (ID:293941)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 47
Рік виконання: 2019
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПОНЯТІЙНИЙ АСПЕКТ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 5 1.1. Поняття управління персоналом 5 1.2. Складові системи управління персоналом 7 1.3. Методи та програми управління персоналом 11 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБПРОДУКТ» 15 2.1. Загальні відомості про діяльність підприємства 15 2.2. Аналіз реалізації функцій управління на підприємстві 21 2.3. Дослідження управління персоналом в організації 30 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ 36 3.1. Проблематика управління персоналом 36 3.2. Пропозиції щодо покращення ефективності управління персоналом 39 ВИСНОВОК 42 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Питання вдосконалення системи управління організацією та є досить актуальними, їх досліджують науковці, бухгалтери та аналітики. Проблема організаційно-економічного забезпечення удосконалення управління організацією ґрунтовно досліджені у працях відомих вітчизняних учених, зокрема Балабанова Л.В.[1], Бєлоусова О.О.[3], Бойчик І.М.[4], Васюти В.Б.[5], Годящева М.О.[6], Гугул О.Я.[7], Дериховської В.І.[8], Збрицької Т.П.[9], Занько В.В.[10], Кибанова А.Я.[11], Колот А.М.[12], Корсакова Д.О.[13], Лукянихіна О.А.[14], Мажника Л.О.[15], Маринич І.А.[16], Мескона М. [18] та ін. Однак питання аналізу менеджменту підприємства є ще недостатньо дослідженими. Подальшого вивчення й опрацювання потребують питання усунення наявної проблематики. Мета курсової роботи заключається в теоретичному обґрунтуванні, аналізі та розробленні пропозицій відносно наявної системи менеджменту підприємства. Аби досягти цю мету доцільно вирішити такі основні завдання: розглянути теоретико-понятійний аспект управління персоналом; здійснити оцінку сучасного стану управління персоналом на Пат «Миронівський хлібпродукт»; розглянути наявну проблематику та запропонувати шляхи її вирішення; зробити висновки. Об’єктом даної курсової роботи являється ПАТ «Миронівський хлібпродукт». Предметом роботи є оцінювання та підвищення ефективності управління персоналом. У роботі використано сукупність різноманітних методів наукового пізнання, зокрема методи порівняльного та системного аналізу, індукції та дедукції, конкретизації, абстрагування, аналогії, логічний метод, графічний і табличний методи. Інформаційна основа даної курсової роботи складається із інформації монографічної та періодичної літератури, даних науково-практичних конференцій. Курсова робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Обсяг роботи становить 45 сторінки друкованого тексту, з них – 6 таблиць, 6 рисунків. Список використаних джерел налічує 28 позицій.