0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Харчові отруєння (ID:667177)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Інше
Сторінок: 9
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
План 1. Харчові отруення 2.Види харчових отруєнь 3.Харчові токсикоінфекції 4. Симптоми харчового отруення 5. Перша допомога при отруєнні 6. Що не можна робити при отруєнні 7.Профілактика харчових оруєннь Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.Харчові отруєння Харчові отруєння – захворювання, що виникає за умови вживання для харчування інфікованих (недоброякісних, неправильно приготовлених чи неправильно які зберігаються) продуктів, зазвичай, тваринного походження (м'яса, риби, ковбасних виробів, м'ясних і рибних консервів, майонезу, молока і виробів із нього – крему, морозива тощо.). Причини харчового отруєння. Харчові отруєння викликається розвиненими чи які потрапили ззовні на продукти харчування мікробами і продуктами їх життєдіяльності - токсинами. М'ясо і риба можуть інфікуватися ще за життя тварини або риби, та найчастіше це проходить у процесі приготування їжі, внаслідок неправильного зберігання харчових продуктів при недостатньою термічній обробці страв з м'яса й. Особливо легко інфікується подрібнене м'ясо (паштет, фарш, заливне тощо.).