0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особа звернулася до суду із заявою про розірвання шлюбу та розподіл спільного сумісного майна подружжя. Суд відкрив провадження у справі за вимогою про розірвання шлюбу та відмовив у частині поділу спільного сумісного майна подружжя, роз'яснивши, що вона (ID:951152)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Інше
Сторінок: 1
Рік виконання: 2022
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
1. Проаналізуйте дії суду. 2. Чи може суд в одній частині вимог відкрити провадження, а в іншій частині - відмовити? 3. Чи може суд об'єднати певні вимоги і розглядати заяву про встановлення кількох фактів, що мають юридичне значення в одному провадженні?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Проаналізуйте дії суду. Відповідно до частини 1 статті 188 ЦПК: в одній позовній заяві може бути об’єднано декілька вимог, пов’язаних між собою підставою виникнення або поданими доказами, основні та похідні позовні вимоги. Похідною позовною вимогою є вимога, задоволення якої залежить від задоволення іншої позовної вимоги (основної вимоги). Тобто виходить, що основною вимогою тут буде розірвання шлюбу, а похідною від цієї вимоги буде розподіл спільного сумісного майна, адже без розірвання шлюбу
Інші роботи з даної категорії: