0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Задача № 10 У Шевченківському районному суді міста Києва розглядалась справа за позовом Петрової О,М. про розірвання шлюбу до Петрова В.Г. Інтереси відповідача представляла адвокат Сорокіна В.В. Під час розгляду справи позивачка заявила, що Сорокіна В. (ID:951166)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Інше
Сторінок: 1
Рік виконання: 2022
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
Задача № 10 У Шевченківському районному суді міста Києва розглядалась справа за позовом Петрової О,М. про розірвання шлюбу до Петрова В.Г. Інтереси відповідача представляла адвокат Сорокіна В.В. Під час розгляду справи позивачка заявила, що Сорокіна В.В. не може виступати адвокатом Петрова В.Г., оскільки є рідною сестрою позивачки. І просила суд відсторонити останню від ведення справи. Чи вправі адвокат Сорокіна В.В. в даному випадку представляти в процесі інтереси Петрова В.Г. ? Як повинен діяти суд у цьому випадку? Проаналізуйте Правила адвокатської етики.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РІШЕННЯ: Відповідно до Правил адвокатської етики під конфліктом інтересів слід розуміти суперечність між особистими інтересами адвоката та його професійними правами і обов'язками перед клієнтом, наявність якої може вплинути на об'єктивність або неупередженість під час виконання адвокатом його професійних обов'язків, а також на вчинення чи не вчинення ним дій під час здійснення адвокатської діяльності. Сорокіна В.В. виявила, що наявний конфлікт інтересів, бо вона є сестрою позивачки. _______________
Інші роботи з даної категорії: