0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Задача 2. К. обрано секретарем сільської ради та присвоєно 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування. Перебуваючи на посаді секретаря сільської ради, була уповноваженою на вчинення нотаріальних дій, достовірно знаючи про існування заповіту Д. від 17 (ID:951172)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Інше
Сторінок: 2
Рік виконання: 2023
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Задача 2. К. обрано секретарем сільської ради та присвоєно 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування. Перебуваючи на посаді секретаря сільської ради, була уповноваженою на вчинення нотаріальних дій, достовірно знаючи про існування заповіту Д. від 17.09.1969, згідно якого остання все своє майно заповідала на користь своєї невістки, роздрукувала на принтері два примірники дублікату заповіту Д., в якому зазначила завідомо підроблені відомості, про те, що Д. все своє майно, на випадок смерті, заповіла на користь О. Після цього, поставила на дублікатах заповіту свій підпис та поставила печатку сільської ради. Продовжуючи свої злочинні дії, К. внесла запис до книги реєстрації нотаріальних дій під №44, після чого один екземпляр дублікату заповіту видала для незаконного використання О. Крім того, К. усвідомлювала, що вчинення нею таких дій стане підставою для отримання О. у власність спадщини у вигляді будинку та земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 5,1672 га. Кваліфікуйте дії К. та О.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Створення так званої інформаційно-оціночної моделі фактичних обставин (ІОМ ФО). Вважаємо, що суб’єкт повнолітній. Вважаємо, що суб’єкт вчинив діяння будучи осудним. Так як в умові не зазначений час вчинення кримінального правопорушення, вважаємо що вчиняється він в теперішньому проміжку. Будемо вважати, що К. вчинила зазначені дії з метою отримання неправомірної вигоди в широкому розумінні цього поняття ( в інтересах третьої особи), адже навряд чи такі дії можуть бути здійснені безпідставно. 2. Встановлення кримінально-правового змісту ІОМ ФО. Згідно з ч. 3 ст. 18ККУ:
Інші роботи з даної категорії: