0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Завдання 1 Завод імені Корольова мав виконавчий лист про стягнення із заробітної плати слюсаря Карпова відшкодування шкоди у розмірі 10,000 гривень, завданої ним у зв’язку з розкраданням майна Заводу. Виконавчий лист не пред’являвся до виконання, оскільк (ID:951326)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Інше
Сторінок: 3
Рік виконання: 2022
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Робота включає 3 задачі: Завдання 1 Завод імені Корольова мав виконавчий лист про стягнення із заробітної плати слюсаря Карпова відшкодування шкоди у розмірі 10,000 гривень, завданої ним у зв’язку з розкраданням майна Заводу. Виконавчий лист не пред’являвся до виконання, оскільки Карпов тяжко хворів та знаходився у лікарні. Через п’ять місяців Карпов помер. Завод зажадав стягнення збитків за рахунок спадкового майна Карпова, яке отримала його дружина. Дружина Карпова проти стягнення заперечувала, зазначаючи, що зобов’язання чоловіка мало особистий характер, а отже, припинилося його смертю. Хто має рацію в цьому спорі? Завдання 2 Художник Васько отримав від Бондаренка замовлення намалювати його портрет. Через місяць портрет було майже завершено, залишилося лише покрити його лаком та вставити в рамку, але Васько помер. Син Васька звернувся до Бондаренка з вимогою оплатити роботу батька, але той заперечував, стверджуючи, що по-перше, портрет не закінчено, а по-друге, зобов’язання між ним та Васьком мало особистий характер, а отже, припинилося смертю Васька. Хто має рацію в цьому спорі? Завдання 3 При розлученні подружжя Мельник суд постановив зобов’язати дружину передати чоловікові частину спільного майна (предмети домашнього вжитку на загальну суму 30,000 грн.). При цьому чоловік повинен сплачувати аліменти на утримання доньки, яка залишалася жити з матір’ю. Чоловік запропонував дружині залишити їй майно, але взамін не сплачувати аліменти. Дружина звернулася за порадою до юриста. Яку відповідь їй слід дати? Чи можливе в даному випадку зарахування вимог? Які умови є необхідними для можливості проведення зарахування?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 3 При розлученні подружжя Мельник суд постановив зобов’язати дружину передати чоловікові частину спільного майна (предмети домашнього вжитку на загальну суму 30,000 грн.). При цьому чоловік повинен сплачувати аліменти на утримання доньки, яка залишалася жити з матір’ю. Чоловік запропонував дружині залишити їй майно, але взамін не сплачувати аліменти. Дружина звернулася за порадою до юриста. Яку відповідь їй слід дати? Чи можливе в даному випадку зарахування вимог? Які умови є необхідними для можливості проведення зарахування?
Інші роботи з даної категорії: