0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія харчових волокон з бурих водоростей. Їх використання в харчовій промисловості (ID:962663)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 75
Рік виконання: 2023
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ1. Стан та перспективи формування і розвитку індустрії оздоровчого харчування в Україні або асортимент продуктів оздоровчої та лікувальнопрофілактичної дії для різних груп населення.2.Аналіз сучасного стану виробництва природних харчових сорбентів3. Характеристика і види сировини та властивості харчових волокон з неї.4.Опис технологічного процесу виготовлення природного харчового сорбенту з рослинної сировини5. Використання природного харчового сорбенту в харчовій промисловості чи інших галузях народного господарстваВисновки:
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
2.Аналіз сучасного стану виробництва природних харчових сорбентів Розширення асортименту оздоровчих продуктів на основі бурих водоростей. Харчові добавки знайшли широке застосування у харчовій промисловості. Вони дозволяють розширити асортимент продуктів за рахунок створення нових рецептур, поліпшити товарний вигляд і збільшити смакову різноманітність харчових продуктів, а також знизити собівартість готового виробу. З кожним роком розширюється область застосування харчових волокон у різних галузях харчової промисловості. Харчові волокна - це компоненти їжі, головним чином рослинної природи, стійкі до перетравлення та адсорбції в тонкому кишечнику людини, повністю або частково ферментовані в товстому кишечнику.